برخورد شدید خودرو سواری با گاردریل کنار جاده و مصدومیت شدید سه سرنشین
برخورد شدید خودرو سواری با گاردریل کنار جاده؛ ورود گاردریل به داخل اتاقک خودرو و مصدومیت شدید سه نفر را در پی داشت.
به گزارش پایگاه خبری 125، طی تماس رانندگان خودروهای عبوری با سامانه 125 و اطلاعرسانی این حادثه، بلافاصله نیروهای آتشنشانی ایستگاه 140 با هماهنگی ستاد فرماندهی سازمان آتشنشانی اراک ساعت 16:35 به جاده فراهان، کمربندی جدیدالاحداث (ابتدای دور برگردان) رهسپار شدند.
آقازیارتی اظهار داشت: یک دستگاه خودرو سواری پژو پارس به هنگام حرکت به علت نامشخصی از مسیر اصلی منحرف شده و به شدت با گاردریل کنار بزرگراه برخورد کرده بود.
وی ادامه داد: به دنبال این حادثه بخشی از گاردریل فلزی جاده از قسمت جلو این خودرو وارد اتاقک آن شده بود.
وی با اشاره به محبوس شدن راننده و مصدومیت وی، افزود: آتشنشانان به سرعت جریان برق خودرو سواری را قطع کردند و به منظور ایمنسازی محل حادثه علائم هشداردهنده را در اطراف محل حادثه قرار دادند.
آقازیارتی با اعلام اینکه دو نفر سرنشین دیگر این خودرو نیز مصدوم و از خودرو خارج شده بودند تصریح کرد: نیروهای آتشنشانی با استفاده از تجهیزات ویژه و ست هیدرولیک امداد و نجات، راننده را از داخل اتاقک خودرو خارج کرده و هر سه نفر آنها که جوان بودند را برای انتقال به مرکز درمانی تحویل امدادگران اورژانس دادند.
وی در پایان گفت: آتشنشانان پس از جداسازی خودرو از گاردریل و انتقال این وسیله نقلیه به حاشیه امن جاده و ایمنسازی کامل، محل حادثه را برای بررسی علت برخورد تحویل کارشناسان پلیس راهور دادند.
.jpg)
.jpg)




