shoar-1405

با حضور استاندار مرکزی، دکتر کاظمی و شهردار اراک آغاز به کار پروژه‌های عمرانی تقاطع غیرهمسطح میدان فراهان و اصلاح هندسی کمربندی شمالی

با حضور استاندار مرکزی، دکتر کاظمی و شهردار اراک
آغاز به کار پروژه‌های عمرانی تقاطع غیرهمسطح میدان فراهان و اصلاح هندسی کمربندی شمالی
عصر دیروز طی مراسمی با حضور علی اکبر شعبانی‌فرد استاندار مرکزی، مهندس بازوند معاون عمرانی استانداری، دکتر کاظمی ریاست و اعضا شورای اسلامی شهر، حسن قربانی شهردار اراک و جمعی از مسئولین و مدیران استان، عملیات اجرایی دو پروژه عمرانی تقاطع غیر همسطح میدان فراهان و اصلاح هندسی کمربند شمالی آغاز شد.
علی اکبر شعبانی‌فرد استاندار مرکزی در آیین آغاز عملیات ساخت تقاطع غیر همسطح میدان فراهان اراک گفت: ‌موضوعی که در بحث اقتصاد مقاومتی مهم تلقی می‌شود ارائه یک مدل جدید است که بتواند دشمنان را به عقب و استقلال و پایداری نظام را به جلو هدایت کند.
وی تصریح کرد: امروز دشمنان، جنگ اقتصادی بر علیه کشور ما آغاز کرده‌اند و این جنگ بسیار سخت‌تر از جنگ نظامی است. وی ادامه داد: در این شرایط مقصود دشمنان تنها موضوع هسته‌ای نبوده بلکه آنان به دنبال نابودی نظام هستند.
استاندار مرکزی گفت: در این شرایط می‌بایست مسئولان به فکر ارائه طرحی بوده تا ثروت و درآمد را برای کشور به ارمغان آورد. شعبانی‌فرد ادامه داد: خوشبختانه عزیزان زحمتکش در شورای اسلامی و شهرداری اراک توانسته‌اند این الگو را در افق دید خود قرار داده و خدمت‌رسانی به شهروندان را در این مسیر هدایت نمایند.
شعبانی‌فرد ادامه داد: شورای اسلامی شهر و شهرداری اراک با ارائه طرح و الگویی نوین توانسته برای شهرداری ایجاد درآمد نموده و از وابستگی به اعتبارات دولتی بکاهند.
استاندار مرکزی با اشاره به آغاز پروژه تقاطع غیر همسطح میدان فراهان و اصلاح هندسی کمربند شمالی گفت: پروژ‌ه‌های مذکور از پل روگذر میدان فراهان آغاز شده و به سمت منطقه ولی‌آباد پیش رفته و با عبور از گردنه‌ای در نهایت به پل سردشت و پل بسیج ختم می‌شود.
شعبانی‌فرد با اشاره به برداشتن لوله‌های نفت و گاز در مسیر اجرایی پروژه‌های مذکور گفت: مشکلات نامبرده پس از اولین سفر ریاست جمهوری به شهر اراک، مصوبه هیات دولت و با تلاش کلیه همکاران و مسئولین در وزارت نفت مرتفع گردید.
استاندار مرکزی ضمن تشکر و قدردانی از کلیه اعضای شورای اسلامی شهر که طی واپسین ماه‌های دوره خدمت خود توانستند مصوبات پروژه‌های عمرانی عظیمی را به مرحله اجرا رسانده و در دستور کار شهرداری قرار دهند.
وی فروش املاک بدون استفاده شهرداری و کسب درآمد از این طریق را طرحی مناسب برای درآمدزایی عنوان کرد و خاطر نشان ساخت: امیدواریم با اجرای چنین طرح‌هایی شاهد افزایش اعتبارات شهرداری و اجرای پروژه‌های بزرگ عمرانی در شهر اراک باشیم.
استاندار مرکزی در بخش دیگری از سخنان خود از تبدیل اراک به کلان شهر خبر داد و اظهار داشت: این مصوبه به زودی در کمیسیون زیربنایی و دفاعی مطرح می‌شود و قابل پیش‌بینی بوده که اراک ظرف یک ماه آینده به کلان شهر تبدیل خواهد شد.
شعبانی‌فرد خاطر نشان ساخت: در حال حاضر شهرداری اراک اجرای پنج پروژه بزرگ و مهم را در دست اجرا دارد که با بهره‌برداری از این پروژه‌ها شاهد تحول اساسی در سطح شهر خواهیم بود. استاندار استان مرکزی ابراز امیدواری کرد و این نوید را به شهروندان اراکی داد: امید است که با تلاش شبانه‌روزی پرسنل خدوم شهرداری پروژه تقاطع غیر همسطح میدان فراهان و اصلاح هندسی کمربند شمالی همچون پروژه‌های قبلی با سرعت بسیار بالایی اجرا و در مدت کمتر از یکسال به اتمام رسد.
وی از زحمات حسن قربانی شهردار اراک که در این ماه‌های پایانی قبول زحمت نموده و همگام با کلیه پرسنل شهرداری در راستای داشتن شهری آباد، زیبا و نوین گام برمی‌دارند تشکر و قدردانی نمود.
 شعبانی‌فرد پیوستگی دو شهر کرهرود و سنجان به اراک را موجب پیوستگی بیشتر با شهر اراک عنوان نمود و افزود: این پیوستگی باعث شده که سالانه حدود 50 میلیارد تومـان اعتبار نصیب مرکز استان شود.
علی‌اکبر شعبانی‌فرد استاندار مرکزی در خاتمه اجرای این طرح‌ها را از نیازهای اساسی شهر اراک عنوان نمود و این امر را تسهیل کننده تردد در شهر و نایل شدن به شهری آباد و زیبا اعلام داشت.
در ادامه دکتر کاظمی ریاست شورای اسلامی شهر اراک در مراسم کلنگ‌زنی و آغاز به‌کار دو پروژه تقاطع غیر همسطح میدان فراهان و اصلاح هندسی کمربند شمالی ضمن تقدیر و تشکر از حسن قربانی شهردار اراک، قاسم خراجی معاونت عمرانی و دیگر پرسنل شهرداری انتصابات جدید صورت گرفته در شهرداری را نیز تبریک گفت. منوچهر کاظمی اظهار داشت: شهرداری اراک اقدامات عمرانی بسیاری را در دست اجرا داشته و اراک بهترین دوران اجرای فعالیت‌های عمرانی را سپری می‌کند.
منوچهر کاظمی گفت: در چند ماه گذشته شهرداری با مشکلات متعددی مواجه شده بود، اما با وجود همه این مشکلات روند عمران و آبادانی شهر لحظه‌ای متوقف نشد. وی با اشاره به احداث پروژه‌ تقاطع غیر همسطح میدان فراهان گفت: تقاطع نام‌برده به همراه چهار تقاطع غیر همسطح دیگر در دستور کار شهرداری اراک بوده و به مرحله اجرا خواهد رسید. کاظمی بودجه مصوب شده در خصوص اجرای 6 پروژه عمرانی در دست اجرا در سطح شهر اراک را مبلغ 112 میلیارد تومـان اعلام نمود. وی ادامه داد 10 میلیارد تومان از هزینه نام‌برده را استانداری مرکزی متقبل شده و در اینجا جا دارد از کلیه زحمات بی‌دریغ استاندار مرکزی تقدیر و تشکر نمود.
وی تصریح کرد: شهرداری ثابت کرده که یک ارگان خدمت‌رسان است و هیچ مسئله‌ای نمی‌تواند مانع ادامه فعالیت‌های این ارگان باشد. وی ادامه داد: خوشبختانه شهرداری اراک همچنان پر توان به فعالیت‌های سازندگی خود ادامه می‌دهد.
کاظمی با اشاره به پروژه عمرانی شهید فردین‌پور افزود: پروژه تعریض محور شهید فردین‌پور یکی دیگر از اقدامات عمرانی شهرداری اراک بوده و هم‌اکنون 50 درصد از عملیات عمرانی این پروژه به اتمام رسیده است.
وی در ادامه با اشاره به اجرای پروژه 55 متری گفت: در راستای اجرای پروژه 55 متری شورای اسلامی شهر تدابیری اندیشیده و امید می‌رود ظرف یک ماه آینده شاهد آغاز عملیات فاز یک این پروژه باشیم. وی آغاز پروژه 55 متری را از ابتدای میدان 7 تیر اعلام نمود.
دکتر کاظمی با اشاره به پروژه‌ تقاطع غیر همسطح میدان فراهان و اصلاح هندسی کمربند شمالی اظهار داشت: کارفرمای پروژه مذکور شهرداری اراک است که با نظارت معاونت فنی و عمران شهرداری، مشاوره شرکت طرح‌آفرینان پارس و پیمانکاری شرکت آبادراهان پارس انجام می‌پذیرد.
دکتر کاظمی هم‌چنین  CPMدر نظر گرفته شده در خصوص پروژه تقاطع غیر همسطح میدان فراهان و اصلاح هندسی کمربند شمالی را حدود یکسال عنوان نمود. وی تاکید کرد: با پیش ‌بینی‌های بعمل آمده انتظار می‌رود بهره‌برداری از پروژه‌های مذکور در طول مدت 10 ماه به سرانجام رسد.
دکتر کاظمی با بیان اینکه کلیه خادمین در شورای اسلامی شهر اراک سعی برآن داشته که بتوانند رضایت شهروندان را جلب نمایند ادامه داد: در مسیر خدمت‌رسانی بهتر نیاز بر آن بوده که مسئولین و شهروندان ما را از ارایه پیشنهادات خود محروم نساخته و یاری‌رسان همیشگی ما باشند.
وی در خاتمه از تلاش و کوشش کلیه مسئولین استان که با دلسوزی هرچه تمامتر راه را برای رسیدن به شهری آباد و در خور شهروندان عزیز اراکی می‌پیمایند تشکر کرده و بر صبر و تحمل کلیه شهروندان ارج نهاد.
در ادامه مراسم قاسم خراجی معاون فنی و عمران شهرداری اراک ضمن تقدیر و تشکر از کلیه حامیان و مسئولین در استانداری مرکزی و شورای اسلامی شهر بیان داشت: پروژه‌های ‌تقاطع غیر همسطح میدان فراهان و اصلاح هندسی کمربند شمالی همانند پروژه تقاطع غیر همسطح میدان انقلاب به انجام خواهد رسید. وی افزود: تلاش بر آن داشته که مشکلاتی از قبیل تردد و عبور و مرور وسایل نقلیه را تا زمان اتمام پروژه به مرحله بهره‌برداری را شاهد نباشیم.
قاسم خراجی از حجم و وسعت عملیات عمرانی این پروژه خبر داد و افزود: در این پروژه تعدادی نزدیک به 300 شمع و ستون  از نوع اصطحکاکی در اطراف زیرگذر خبرداد و افزود: دیوارهای حایلی میدان به طول 250 متر، جدول‌گذاری به طول 400 متر می‌باشد.
معاون فنی و عمران شهرداری اراک با اشاره به احجام به کار برده شده در این پروژه اضافه کرد: از احجام این پروژه می‌توان 2هزار تن آرماتوربندی و تناژی بالغ بر 20 هزار متر مکعب، قالب‌بندی 15هزار مترمربع، خاکبرداری 140 هزار مترمکعب، خاکریزی 24 هزار مترمکعب، آسفالت 150 هزار تن می‌توان اشاره کرد.
قاسم خراجی معاون فنی و عمران شهرداری اراک در خاتمه بیان داشت: امید است همچون پروژه قبلی بتوان زودتر از موعد مقرر از این تقاطع غیرهمسطح نیز بهره‌برداری نمود، هدیه‌ای در خور شهروندان فهیم اراکی به ارمغان آورده و گام‌های بعدی عمرانی را محکم‌تر برداشت.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *