shoar-1405

بازدید اعضای شورای اسلامی شهر و معاونت خدمات شهری شهرداری اراک از سازمان اتوبوسرانی

بازدید اعضای شورای اسلامی شهر و معاونت خدمات شهری شهرداری اراک از سازمان اتوبوسرانی

طی بازدید اعضای شورای اسلامی شهر و معاون خدمات شهری شهرداری اراک از سازمان اتوبوسرانی، به بررسی مشکلات این سازمان در خصوص وضعیت اتوبوس‌ ها و رسیدگی به موضوع آلودگی ناشی از اتوبوس‌ های دودزا در راستای اجرای طرح کاهش آلودگی هوا شهر اراک پرداخته شد.

معاونت خدمات شهری شهرداری اراک در ابتدا این بازدید ضمن ابراز خرسندی از فعالیت ‌های انجام شده در سازمان اتوبوسرانی افزود: سازمان مذکور به عنوان یکی از سازمان‌ های مهم در حوزه حمل و نقل، در طی چند سال اخیر اقدامات مثبتی انجام داده است.

عباسی در ادامه مهمترین موضوع در مجموعه اتوبوسرانی را حمایت از بخش خصوصی عنوان نمود و گفت: در کنار حمایت از فعالیت‌ های بخش خصوصی، فرآیند نظارت‌ نیز باید بطور جدی دنبال شود به گونه ‌ای که بخش خصوصی خدمات مطلوب‌ تری را به شهروندان ارائه نماید.

وی خاطرنشان ساخت: با حمایت از بخش خصوصی باید زمینه‌ ای ایجاد شود که رغبت مردم برای استفاده از اتوبوس‌ ها بیشتر و شاهد کاهش آلودگی هوا در شهر اراک باشیم.

در ادامه این بازدید مدیر عامل سازمان ضمن تشکر از حضور اعضاء شورای اسلامی و معاونت خدمات شهری شهرداری اراک شهر در محل سازمان به ارائه گزارشی از وضعیت ناوگان اتوبوسرانی و تشریح عملکرد سازمان در خصوص برخی از موارد مطرح شده پرداخت.

نعت‌اله حسینی در ادامه یکی از سازمان‌ های خدمت ‌رسان شهرداری در امر جابه‌ جایی مسافران و ارائه خدمات به شهروندان را سازمان اتوبوسرانی عنوان نمود و گفت: ارایه خدمات حمل و نقل عمومی یکی از وظایفی است که قانون آن را بر عهده شهرداری ‌ها گذاشته و سازمان‌ های اتوبوسرانی به عنوان متولیاین این امر می‌ باشند.

وی تصریح نمود: امروزه با افزایش جمعیت شهری و گسترش جغرافیایی شهرها، حمل و نقل عمومی بعنوان یکی از اصلی ‌ترین شاخصه‌ های توسعه شهری معرفی شده و اتوبوسرانی یکی از مهم ‌ترین بخش‌ های این حمل و نقل عمومی است.

حسینی در ادامه تعداد تعداد اتوبوس ‌های فعال سازمان را 166 مورد برشمرد که در 45 خط از سطح شهر به ارائه خدمات می ‌پردازند و افزود: از این تعداد 64 دستگاه اتوبوس با سوخت گاز و 102 دستگاه با سوخت گازوئیل در سطح شهر اراک مشغول فعالیت و خدمت رسانی به شهروندان می ‌باشند.

وی با بیان اینکه تعداد اتوبوس‌ های کولردار سازمان اتوبوسرانی شهرداری اراک 92 دستگاه می ‌باشد اظهار داشت: تعداد 13/003/590 مسافر درون شهری توسط ناوگان حمل و نقل اتوبوسرانی( در سه ماهه اول سال) جابه‌جا و همچنین تعداد 198/814 مورد سرویس دهی در سطح شهر توسط این سازمان صورت گرفته است

مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری اراک خاطر نشان ساخت: همچنین کلیه خطوط و حمل و نقل مسافر در سازمان اتوبوسرانی شهرداری اراک به طور 100 درصد به بخش خصوصی واگذار گردیده است.

وی همچنین افزایش خطوط جدید در بخش ‌های مرزیجران و شهرک پردیس و تعدادی خطوطی دیگر و همچنین گازسوز نمودن مابقی دستگاه های اتوبوسرانی به جهت رفع آلودگی هوا و کمک به پاکیزه نمودن هوای شهری را از اقدامات پیش روی سازمان در سال جاری عنوان نمود.

حسینی با توجه به مطالب فوق افزود :با توجه به بحران آلودگی هوا در شهر اراک و سهم عمده خودروها در ایجاد آن، بازسازی 25 دستگاه اتوبوس دودزا در سطح سازمان اتوبوسرانی شهرداری صورت گرفته است.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت نظافت و زیبایی اتوبوس ‌ها گفت: سازمان اتوبوسرانی شهرداری اراک در راستای اجرای این مهم، بازسازی و زیباسازی بدنه‌ اتوبوس‌ های سازمان را در دستور کاری خود قرار داده است.

حسینی در پایان بیان داشت: همه تلاش و توان سازمان اتوبوسرانی، بر خدمات‌ رسانی مطلوب ‌تر به همشهریان است که باید در این راستا با برنامه ‌ریزی دقیق و نظارت‌ های گسترده بر روند فعالیت‌ های بخش خصوصی تلاش نمود تا رضایت حداکثری شهروندان را در امر خطیر خدمت رسانی جلب نمود.

در پایان این بازدید اعضاء شورای شهر و معاونت خدمات شهری شهرداری اراک از دیگر قسمت ‌های سازمان بازدید نمودند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *