shoar-1405

اولین آیین تجلیل از پیرغلامان شهر اراک برگزار شد

اولین آیین تجلیل از پیرغلامان شهر اراک برگزار شد
روزگاری جویندگان وصال و عاشقان کهنسال چون حبیب بن مظاهر و بریربن خضیر(ع) در بازار محبت اربابشان ابا عبداله الحسین(ع) خضاب خون خریدند و انصار شیب الخضیب شدند.
شهرداری اراک، شورای اسلامی شهر و هیات امنای شهرستان اراک به منظورارج نهادن به سال‌ها خادمی هیئت‌های مذهبی ابا عبداله‌الحسین(ع) شهر اراک برای اولین بار اقدام به برگزاری مراسم تجلیل از پیر غلامان دربار حسینی نمود.
مراسم تجلیل از پیرغلامان حسینی امروز راس ساعت 9 صبح در محل سالن کنفرانس شهرداری مرکز با حضور شهردار اراک، معاون فرهنگی و اجتماعی و فنی و عمران شهرداری، اشرف بهادری رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر، مولایی‌نسب رییس کمیسیون فنی و عمران، غفاری عضو شورا وحیدزاده مشاور عالی فرماندار، به همراه حجت‌السلام کمانی، دکتر اکبری‌نیا، ساعدی‌پور و پیرغلامان آستان حضرت ابا‌عبدا… الحسین، سایر مدیران و مسوولان شهرداری برگزار شد.
در این مراسم که با سرودن اشعاری حسینی توسط عبدالحسینی شاعر اهل بیت آغاز گردید و با بیانات دکتر اکبری‌نیا ادامه یافت.
در ادامه این مراسم شهردار اراک ضمن تجلیل از پیرغلامان اهل بیت و تسلیت ایام عزاداری سید و سالار شهیدان تصریح کرد: عاشورا حادثه‌ای است که می‌تواند بصیرت و موضع‌گیری تاریخی ایجاد کند و محور ایجاد بصیرت به سمت ظهور باشد.
در این مراسم تجلیل از 16 خادم اهل بیت که  شامل 11 نفر پیرغلام مرد و 5 نفر کنیز حضرت زینب(س) تقدیر و تشکر شد.
معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری اراک در ادامه این مراسم هدف عمده برپایی این همایش را الگوسازی برای نسل جوان و نوجوان برشمرد و ابراز امیدواری کرد با برگزاری این گونه همایش‌ها فرهنگ تقدیر از کسانی که سال‌های زیادی از عمر خود را صرف اقامه عزای امام‌حسین(ع) کرده‌اند، نهادینه شود.
در پایان این مراسم از 16 نفر از پیرغلامان که سال‌های سال از دسته گردانان عزاداری امام حسین(ع) بودند با اهداء لوح و تندیس قدردانی و تشکر شد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *