shoar-1405

انجام لایروبی رودخانه و طعمه ریزی در آن، برای مبارزه جوندگان شهری توسط سازمان مدیریت پسماند سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک از لایروبی رودخانه و طعمه گذاری در آن خبر داد.

انجام لایروبی رودخانه و طعمه ریزی در آن، برای مبارزه جوندگان شهری توسط سازمان مدیریت پسماند 

سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک از لایروبی رودخانه و طعمه گذاری در آن خبر داد.
 
به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری اراک، مهدی فدوی، ضمن بیان خبر فوق گفت: باتوجه به نزدیک شدن به فصل سرما و احتمال بارش های فصلی، طی دو هفته گذشته هفتاد نفر از نیروهای سازمان مدیریت پسماند اقدام به لایروبی رودخانه اراک و طعمه ریزی در آن به منظور مبارزه با جوندگان شهری کردند.

فدوی ادامه داد: لایروبی رودخانه اراک با دو دستگاه لودر، ده دستگاه کامیون و دو دستگاه بلدوزر طی هشت روز کاری با همکاری سازمان عمران و بازآفرینی شهری شهرداری انجام شد. 

وی در خصوص اقدامات سازمان مدیریت پسماند برای مبارزه با جوندگان شهری اظهار کرد: پس از انجام لایروبی رودخانه اراک، دو اکیپ مبارزه با جوندگان اقدام به سم پاشی و طعمه ریزی برای مبارزه با موش های رودخانه و سطح حاشیه آن کردند. 

سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک افزود: تا به این لحظه ۱۰۰ کیلوگرم سم در سطح رودخانه و حاشیه آن طعمه ریزی شده که جز مرغوب ترین سم های موجود برای مقابله با موش ها می باشد. 

فدوی در پایان با اشاره به اینکه طعمه ریزی در رودخانه اراک ظرف مدت شش روز کاری انجام شده است، گفت: رودخانه ها محل اصلی زندگی جوندگان شهری هستند که سم پاشی کلونی های موجود در آن موثر ترین اقدام در مبارزه با افزایش جمعیت موش های شهری است، لذا مقرر گردیده تا بعد از پایان زمستان و در آغاز فصل بهار مجددا سم پاشی و طعمه ریزی در رودخانه انجام شود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *