shoar-1405

المپیاد ورزشی داژبال و کاشت نهال در دبیرستان دخترانه زینبیه

المپیاد ورزشی داژبال و کاشت نهال در دبیرستان دخترانه زینبیه

مدیرعامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری اراک خبر داد: در ادمه برگزاری هر هفته یک مسابقه یک مدرسه، المپیاد ورزشی در رشته داژبال در مدرسه دخترانه زینبیه برگزار شد.

وی ادامه داد: در این مراسم که با هدف توسعه ورزش همگانی و شهروندی به ویژه ورزش مدارس برگزار گردید مسابقات داژبال شور و نشاط خاصی را در بین دانش آموزان این مدرسه برقرار نمود، همچنین در پایان این مسابقات بروشورهای آموزشی ویژه چهارشنبه آخر سال نیز در بین دانش آموزان مدرسه توزیع گردید و با عنایت به هفته منابع طبیعی و روز درختکاری نیز کارشناس سازمان پارک ها وفضای سبز مطالب آموزشی بیان نموده وچندین نهال نیز در محوطه حیاط مدرسه با حضور و مشارکت دانش آموزان مدرسه کاشته شد.

کربلایی حسنی افزود: در پایان نیز با حضور  مدیر روابط عمومی سازمان پارک ها و فضای سبز،مسوول ورزش ناحیه 1 آموزش و پرورش اراک و مدرسه زینبیه جوایزی به تیم های برتر اهدا گردید.

همچنین به رسم یاد بود لوح تقدیری از سوی سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری به مدیر و دبیر ورزش مدرسه اهدا گردید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *