shoar-1405

استقرار ۲ خودروی آتش نشانی در ورزشگاه امام خمینی (ره)

رییس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اراک گفت:بیش از ۱۲ آتش نشان تامین ایمنی هرچه بیشتر ورزشگاه امام خمینی(ره) را در دیدار امروز دو تیم فوتبال استقلال و آلومینیوم که در شهر اراک در حال برگزاری می باشد، بر عهده دارند.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری اراک، مجتبی خراجی افزود: ۲ دستگاه خودرو آتش نشانی ، معاون عملیات و افسر گشت آماده سازمان در تمام مدت مسابقه در محوطه داخل و خارج ورزشگاه امام خمینی (ره) مستقر و آماده به کار هستند.

وی ادامه داد: علاوه براین با توجه به پارک خودروهای شخصی و عمومی هنگام برگزاری مسابقه، آتش نشانان کلیه پارکینگ‌های واحد را نیز از نظر ایمنی و استقرار نیروهای احتیاطی تحت پوشش دارند.

خراجی همچنین خاطر نشان کرد که شماری از آتش نشانان با خاموش کننده دستی همراه خود در داخل ورزشگاه آماده انجام هر گونه ماموریت و ارایه خدمات ایمنی به شهروندان هستند.

رییس سازمان آتش نشانی شهرداری اراک گفت: همچنین با توجه به ترافیک خودروها در راه‌های اطراف ورزشگاه قبل و پس از پایان مسابقه به خصوص میدان ورزش ، میدان حافظیه و بزرگراه‌ های منتهی به ورزشگاه ، تمامی ایستگاه ها و پرسنل عملیاتی آتش نشانی در آماده باش کامل در خدمت شهروندان علی الخصوص محدوده ویژه مجموعه ورزشگاه امام خمینی(ره) خواهند بود.

گفتنی است، دیدار دو تیم آلومینیوم اراک و استقلال تهران ، امروز ۳۰ آذرماه در ساعت ۱۶:۳۰ دقیقه در ورزشگاه امام خمینی (ره) کلانشهر اراک در حال برگزاری می باشد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *