shoar-1405

ارتقای فرهنگ شهری با به کارگیری زبان هنر

ارتقای فرهنگ شهری با به کارگیری زبان هنر
جنگ شبانه با اجرای آثار برگزیده بخش نمایش اولین جشنواره فرهنگی هنری چهارسوق و برنامه های مختلف و متنوع فرهنگی هنری به مدت یک ماه در پارک امیرکبیر اراک به روی صحنه می رود.
حمید کربلایی حسنی مدیرعامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری اراک، ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن هفته دولت و روز کارمند، با اعلام این خبر افزود: 5 اثر برگزیده بخش نمایش جشنواره چهارسوق در موضوعات زندگی شهری هر کدام به مدت 5 شب در آمفی تئاتر روباز پارک امیرکبیر اجرا می گردد.
وی ادامه داد: در سایر بخش ها نیز هنرمندان استانی با اجرای برنامه های متنوع و جذاب به استقبال از شهروندان خواهند رفت تا در آخرین ماه تابستان ساعات خوشی را برای شهروندان رقم زنند.
حمید کربلایی حسنی در ادامه گفت: به فرموده مقام معظم رهبری: ” هر اندیشه ای که در قالب هنر نگنجد ماندگار نیست” لذا سازمان فرهنگی ورزشی با قرار دادن این مهم در دستورکار خود و به کارگیری زبان هنر در آموزش های شهروندی نقشی موثر در ارتقای فرهنگ شهرنشینی ایفا می کند.
کربلایی حسنی افزود: بر هیچ کس پوشیده نیست که زبان هنر، اصیل ترین، خالص ترین و رساترین زبانهاست و به کمک آن می توان افراد جامعه را به سوی پیشرفت و تعالی سوق داد. هنر به زندگی تحرک می بخشد و عاملی برای رشد تفکر و ایجاد فلسفه ای خاص برای زندگی می شود و در جنبه های مختلف اجتماعی ارزشمند واقع شده و ابعاد معنوی وجود انسان را تقویت می کند که تجلی آن در زندگی روزمره شهروندان جامعه پدیدار شده و در قالب رشد و ارتقای فرهنگ شهروندی نمودار خواهد شد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *