shoar-1405

احداث رفیوژ مثلثی انتهای خیابان دانشگاه به مساحت 1120 مترمربع فضای سبز

مدیرعامل سازمان پارک ها و فضای سبز شهرداری اراک خبر داد:

احداث رفیوژ مثلثی انتهای خیابان دانشگاه به مساحت 1120 مترمربع فضای سبز

احمد حسنی با بیان خبر فوق گفت: در راستای تغییرات عمرانی انجام شده در انتهای خیابان دانشگاه و لزوم ایجاد فضای سبز و افزایش زیبایی بصری شهری، رفیوژ مثلثی به مساحت 1120 مترمربع فضای چمن کاری شده در انتهای خیابان دانشگاه احداث گردید.

مدیرعامل سازمان پارک ها و فضای سبز شهرداری اراک ادامه داد: با عملیات یکپارچه شدن بلوار مهارت و ایجاد تقاطع در انتهای خیابان دانشگاه با خیابان اصلی، رفیوژ فضای سبز با هدف تسهیل در تردد خودروها و کاهش آلودگی هوا و افزایش زیبایی نمای شهری احداث گردید.

وی خاطرنشان ساخت: سازمان پارک ها در راستای اجرای رسالت و ماموریت خود مبنی بر توسعه فضای سبز کلان شهر اراک در جهت کاهش آلودگی هوای شهر و خدمت رسانی به شهروندان اراکی اقدام به ایجاد فضای سبز رفیوژ انتهای خیابان دانشگاه نموده است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *