shoar-1405

اجرای عملیات ساماندهی معابر کوی ولیعصر(عج)

اجرای عملیات ساماندهی معابر کوی ولیعصر(عج)

حجت اله مرادی مدیر منطقه دو شهرداری اراک بیان داشت: در راستای ارایه خدمات مطلوب به ساکنین محدوده های حاشیه شهر و بهبود شرایط این مناطق و ایجاد شهری آباد و با نشاط، عملیات بهسازی و ساماندهی کوچه های واقع در انتهای کوی ولیعصر (عج) انجام پذیرفت.

مرادی افزود: عملیات آسفالت گذاری در کوچه های احسان5، حماسه3، حماسه4، اخوت6، اخوت9، کوچه احد و فرعی های منشعب از آن و نیز کوچه قائم 4 اجرا گردید، که به علت صعب العبور بودن کوچه های مذکور و عدم امکان استفاده از ماشین آلات، این عملیات به صورت دستی انجام گرفت و بدین منظور تعداد 30 نفر از پرسنل خدوم شهرداری به مدت هشت روز روزانه بیش از 10ساعت مشغول به کار بوده اند.

وی خاطرنشان ساخت: حجم آسفالت به کار رفته در این عملیات 30 کامیون معادل حدود 360 تن بوده همچنین تعداد 12 عدد دال بتنی جهت ترمیم پل استفاده شده است.

مرادی در خاتمه با اشاره به این مطلب که ایجاد دسترسی های مناسب شهری در جهت تسهیل عبور و مرور و آسایش شهروندان باید به صورت جدی در دستور کار قرار گیرد، عنوان نمود: از دیگر عملیات اجرا شده جهت ساماندهی کوی مذکور جدول گذاری کوچه های احسان3، احسان 5، ایمان 4 و حدفاصل کوچه های ایمان 4 و ایمان 5 بوده که به صورت کانیو، کتابی و نهری و در متراژ حدود 310 متر جهت جمع آوری و هدایت آب های سطحی می باشد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *