مدیر منطقه دو شهرداری اراک:
اجرای عملیات تخلیه و بهسازی جداول خیابان پاستور
حجتاله مرادی مدیر منطقه دو شهرداری اراک در خصوص خبر فوق اظهار داشت: جداول خیابان پاستور واقع در انتهای خیابان جهانپناه که به علت ساخت و سازهای اخیر با نخالههای ساختمانی و بتن پر شده بود و در نتیجه مسیر عبور آبهای سطحی مسدود گردیده و باعث آب گرفتگی این معبر به خصوص در زمان بارندگیهای اخیر شده بود،توسط پرسنل دایره امانی منطقه دو پاکسازی و تخلیه شد.
وی در ادامه بیان کرد: برای اجرای عملیات مذکور تعداد 10نفر از پرسنل خدوم دایره امانی منطقه دو به مدت 11 روز مشغول به کار پاکسازی جداول با متراژ حدود 950 متر طول بودند و تعداد دو دستگاه کمپرسور جهت کندن بتنهای موجود در جداول به مدت 56 ساعت استفاده شده و ضایعات حاصله به مقدار 11 کامیون، معادل حدود 1100تن جمعآوری و حمل شده است.
مرادی در خاتمه افزود: تعداد دو عدد پل بتنی هشت متری در معبر فوق به علت مسدود بودن تخریب و به منظور بازسازی آنها تعداد 32 عدد دال بتنی جدید و چهار عدد دریچه فلزی نصب گردید و ارتفاع پلها نیز برای عبور هر چه بهتر و جلوگیری از تجمع آبهای سطحی افزایش یافت.
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)




