اجرای طرح تعریض در بخشی از خیابان شریعتی
در راستای تسهیل عبور و مرور و ایجاد دسترسی های مناسب تر و با توجه به اهمیت تعریض خیابان شریعتی، طرح تعریض در بخشی از این معبر در حال انجام می باشد.
عزیزاله براتی مدیر منطقه دو شهرداری اراک با اعلام خبر فوق بیان داشت: شهرداری منطقه دو در راستای اجرای طرح تفصیلی و مصوبه شورای اسلامی کلانشهر اراک و به منظور ارایه خدمات هرچه مطلوبتر به شهروندان و تسریع و تسهیل عبور و مرور و ایجاد دسترسی های مناسب تر،طرح تعریض در بلوار 45متری شریعتی را در دستور کار خود قرار داده است.
وی خاطر نشان کرد: با دستور شهردار اراک و مساعدت سازمان عمران شهرداری،این کار انجام می شود و امید است با اهتمامی که همکاران منطقه دارند آزاد سازی املاک مسیر فوق و تملک ملک های واقع در مسیر اصلی انجام پذیرفته و مشکلات ترافیکی خیابان مذکور حل شود.
براتی در خاتمه عنوان نمود: دیوار ملک های بهزیستی و مدرسه المهدی واقع در بلوار 45متری شریعتی بعد از میدان فرمانداری، روبه روی شورای حل اختلاف،در راستای اجرای طرح تعریض خیابان شریعتی، عقب نشینی شد.






