مدیرعامل سازمان پارک ها و فضای سبز شهرداری اراک:
اجرای سومین مرحله برف تکانی فضای سبز سطح شهر اراک
احمد حسنی مدیرعامل سازمان پارک ها و فضای سبز شهرداری اراک ضمن اعلام این خبر بیان داشت: خوشبختانه شهر اراک با عنایت و لطف خداوند متعال شاهد سومین بارش برف بوده که طی آخرین بارش، مناطق وسیعی از سطح شهر اراک سفید پوش گردید.
وی در ادامه با اشاره به اینکه بارش برف مناظر زیبایی را در سطح شهر خلق می کند، افزود: عدم پیش بینی های لازم در طی بارش نزولات آسمانی باعث بروز مشکلات متعددی به خصوص در زمینه فضای سبز از جمله شکستگی شاخه های درختان می گردد.
حسنی همچنین با توجه به اینکه رسیدگی و حفاظت از فضای سبز به عنوان مهمترین وظیفه سازمان پارک ها و فضای سبز محسوب می شود گفت: این سازمان در راستای اجرای این مهم، برف تکانی به موقع درختان قبل از یخ زدایی برای جلوگیری از آسیب و حفظ درختان در بارش برف را در دستور کاری خود قرار داده است.
وی افزود: اولویت اجرای عملیات برف تکانی ابتدا با درختان بوستان ها و معابر اصلی و بعد فرعی می باشد که در نهایت این عملیات بر روی درختان پراکنده در سطح شهر انجام می گیرد.
احمد حسنی مدیرعامل سازمان پارک ها و فضای سبز شهرداری اراک با اشاره به اهمیت حفظ درختان در مواقع بارش برف گفت: نیروهای اجرایی سازمان از ساعات اولیه صبح روز یک شنبه و دوشنبه مورخ 15 و 16 دی ماه سال جاری با حضور در پست های خود، اقدام به برف تکانی از درختان به ویژه درختان سوزنی برگ وترون تا پاسی از شب نمودند.
حسنی در پایان انجام به موقع عملیات برف تکانی را کاهش هزینه ها و به دنبال آن جلوگیری از هرگونه خسارات به فضای سبز برشمرد.








