مدیر منطقه چهار شهرداری اراک از اجرای 520 مترطول جدول گذاری جدید در سطح این منطقه شهری خبر داد و گفت: این حجم از جدولگذاری در خیابان های شهید حسنی، جهانگیری و مولوی غربی اجرا شده است.
به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری اراک، علی حبیبی هدف از اجرای پروژه جدول گذاری معابر را، دفع و هدایت آبهای سطحی در زمان بارندگی، کنترل سیلاب و ارتقاء سطحی کیفی و ایمنی معابر شهر اعلام کرد و افزود: اجرای پروژه های عمرانی و به فعلیت درآوردن فعالیت های زیر بنایی از الزامات رسیدن به توسعه شهری است و مدیریت شهری اراک در راستای تحقق این امر از هیچ تلاشی فروگذار نیست.
وی با تاکید بر اینکه، با اجرای پروژه جدولگذاری، بخشی از بهسازی و ساماندهی معابر شهری ، عملیاتی می شود، افزود: در روزهای اخیر 520 مترجدولگذاری جدید در خیابان های شهید حسنی، جهانگیری و مولوی اجرایی شده است.