shoar-1405

اجرای طرح مبارزه با جوندگان موذی در اراک

رییس سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک خبر داد:

اجرای طرح مبارزه با جوندگان موذی در اراک

رییس سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک گفت: مبارزه با جوندگان موذی در اراک به جدیت و با تمام توان در حال انجام است.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری اراک، مهدی فدوی پیرامون آخرین وضعیت مبارزه با جانوران موذی اظهار کرد: برای مبارزه با موش‌ها با توجه به اینکه موش موجود باهوشی است و بدن آن به سم عادت می‌کند، ماهیانه سم را تغییر می‌دهیم و همچنین در روش فیزیکی مبارزه با موش ها از تله چسبی و دریچه‌های یکطرفه نیز استفاده می‌کنیم‌.

وی با بیان اینکه فصل گرما زمان زاد و ولد موش است، افزود: تعداد 60 تماس در خصوص موش‌ها با سامانه 137 در مرداد ماه 1403 داشتیم، که کلیه موارد توسط واحد مبارزه با جوندگان انجام شد،اما با این حال ما باید بیشتر تلاش کنیم و در این مسیر به کمک و همراهی شهروندان نیازمندیم.

فدوی گفت: عدم ریختن زباله در معابر و انهار که در واقع غذای موش‌ها را تامین و باعث افزایش جمعیت آنها می‌شود، یکی از موثرترین شیوه‌های مبارزه و کنترل جمعیت این جوندگان موذی است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *