shoar-1405

آیین اختتامیه فراخوان طراحی پنج میدان شهر اراک

به همت سازمان زیباسازی شهرداری اراک برگزار شد
آیین اختتامیه فراخوان طراحی پنج میدان شهر اراک
آیین اختتامیه فراخوان طراحی پنج میدان شهر اراک به همت سازمان زیباسازی شهرداری اراک، با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی و مدیرکل دفتر فنی و عمرانی استانداری رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر، معاونین و مدیران شهرداری اراک، رئیس سازمان نظام مهندسی، مدیرکل پست استان مرکزی، رئیس پلیس شهرستان اراک، اساتید برجسته معماری و هیأت داوران به همراه شرکت کنندگان در فراخوان از اقصی نقاط کشور در فرهنگسرای شهر، برگزار شد.
در ابتدای مراسم محمد شریفی رئیس شورای اسلامی شهر اراک ضمن خیرمقدم به حاضرین، تشکر و قدردانی از مجموعه شهرداری در طی دوران فعالیت شورای چهارم، اظهار داشت: در این مدت شاهد تغییرات مثبت در شهر اراک بودیم که این مهم ثمره تلاش بی وقفه و مدبرانه پرسنل شهرداری اراک است.
وی ادامه داد: در بحث مبلمان و زیباسازی منظر شهری تلاش های چشمگیری صورت پذیرفته و سمت و سوی آن به گونه ای است که با استفاده از نظرات اساتید و دانشگاهیان بهترین نمای بصری در شهر ایجاد شود در عین حال می بایست از توده مردم نیز نظر خواهی شود . لازم به ذکر است شورای اسلامی شهر اراک نیز درهمین راستا با شهروندان و سازمان های مردم نهاد شهر در ارتباط می باشد و مرکز مطالعات و پژوهش را با هدف تعامل با دانشگاهیان و استفاده از علم و دانش آن ها ایجاد نموده است.
شریفی تصریح نمود: امیدوارهستیم اجرای فراخوان های اینچنینی ادامه داشته باشد و در سال آینده نیز در ارتباط با طراحی المان های سایر میادین شهر خصوصا میدان شهدای اراک تدابیری اندیشیده شود.
در ادامه فاطمه عسگری مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری اراک، با اشاره به برگزاری فراخوان به صورت ملی، گفت: از مهم ترین اهداف سازمان جلوگیری از دخل و تصرف سلیقه شخصی در امور شهر می باشد چرا که با اجرای نظرسنجی درخصوص میزان رضایت شهروندان از المان های میادین سطح مشخص شد یکی از دغدغه های مردم زیبایی بصری شهری است و سازمان زیباسازی مصمم شد با اجرای فراخوان از آثار ارزنده جمع کثیری از هموطنان استفاده نماید و دامنه انتخاب طرح های میادین را وسعت بخشد.
فاطمه عسگری هدف برگزاری فراخوان را بهبود سیمای بصری و هویت بخشی به شهر اراک، ایجاد آثار ارزنده، ارتقا فرهنگ عمومی درزمینه شهرسازی، برگزاری مسابقه و کسب ایده و طرح های متنوع، ایجاد رقابت سالم و تخصیص بهتر منابع مالی شهرداری عنوان کرد و گفت: از مسوولین شهری انتظار می رود به زیباسازی شهر اراک توجه ویژه ای داشته باشند چرا که شهر اراک در این زمینه بسیار فقیر است و سازمان نوپای زیباسازی به تنهایی قادر نخواهد بود در این زمینه موثر واقع شود.
مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری اراک با اشاره به استقبال بی نظیر از فراخوان طراحی پنج میدان تصریح نمود: طرح های ارسالی از 17 استان کشور بوده که بیشترین آثار از استان مرکزی با 52 طرح و به ترتیب از استان های تهران، قم، همدان و اصفهان بوده است. به طور کلی از 300 طرح ارسال شده به دبیرخانه فراخوان، 30 اثر مقبول واقع شد که در مرحله نهایی 15طرح برگزیده شده است.
در ادامه مراسم مهدی زندیه وکیلی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی ضمن تشکر از تمامی کسانی که در برگزاری این فراخوان شرکت داشتند اظهار داشت: هیأت داوران این فراخوان از اساتید برجسته معماری و شهرسازی در کشور هستند که این رویکرد جدید را به ثمر نشاندند چرا که اجرای این فراخوان به تنهایی زمینه مثبتی برای آینده شهر اراک فراهم می نماید که امیدواریم ادامه داشته باشد.
وی همچنین با اشاره به تاکید ،مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در خصوص داشتن شهری سالم، چشم نواز و دلنشین، عنوان نمود: با توجه به جایگاه هنر در کشور اسلامی ایران این حق مردم است که در محیط شهری تنها شاهد زیبایی ها باشند در همین راستا اقدامات سازمان زیباسازی شایسته تقدیر است.
شایان ذکر است در این مراسم دکتر شیعه عضو هیأت داوران فراخوان پیرامون  مباحث آلودگی های محیطی، آرامش اجتماعی، نقش تبلیغات در زیبایی منظر شهری، نقش صنعت و ساخت و ساز در شهر و… سخنرانی نمود و در انتهای مراسم از 15 طرح برگزیده با اهدای  لوح سپاس وجوایز ارزنده تقدیر به عمل آمد

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *