shoar-1405

آمادگی لازم جهت مواجه با بارش آخر هفته را داریم

سرپرست سازمان خدمات موتوری شهرداری اراک:

آمادگی لازم جهت مواجه با بارش آخر هفته را داریم

طی مصاحبه اختصاصی اداره روابط عمومی شهرداری با سعید بیاتیان سرپرست سازمان خدمات موتوری شهرداری اراک، در ارتباط با ارائه خدمات در بارش‌های اخیر اظهار نمود: با توجه به هماهنگی‌ها و برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در ستاد زمستانه شهرداری، همچنین بر اساس اطلاعات قبلی از وضعیت هواشناسی از بامداد روز شروع بارش با تمامی امکانات طبق اولویت‌بندی در شریان‌های اصلی فعالیت آغاز شد.

وی افزود: در همین راستا ابتدا در محورهای مواصلاتی، کمربندی‌های شمالی و جنوبی، از ساعت شروع تا پایان بارش حدود 6 دفعه عملیات برف‌روبی و نمک‌پاشی انجام شد و خدارو شکر حوادث ناگواری هم برای شهروندان و مسافران پیش نیامد.

بیاتیان خاطرنشان ساخت: زحمات شبانه‌روزی عوامل اجرایی مجموعه پشتیبانی و تدارکاتی که همچنان هم در حال ارائه خدمات هستند، به همراه تجهیزات سازمان و تعداد زیادی ماشین‌آلات خصوصی به کار گرفته شده، در پاکسازی معابر بسیار موثر بود. از شامگاه 26 بهمن ماه پاکسازی معابر درجه دو و سه آغاز شده که امیدواریم رضایت شهروندان را در پی داشته باشد.

وی ادامه داد:با توجه به اعلام وضعیت هواشناسی در آخر هفته جاری شاهد بارش برف و باران خواهیم بود که آمادگی لازم جهت مواجه شدن با این موضوع و ارائه خدمات فراهم خواهد بود بی‌شک افزایش تعداد ماشین‌آلات در تسریع روند برف‌روبی موثر خواهد بود، گفتنی است مجموعه شهرداری تمامی توان خود را جهت ارائه بهترین خدمات به کار خواهد گرفت.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *