shoar-1405

آماده باش شبانه روزی عوامل اجرایی شهرداری در سطح شهر،با توجه به شدت بارندگی ها

به گزارش اداره ارتباطات و اموربین الملل شهرداری اراک، ساده وند مدیر امور شهر شهرداری اراک از آماده باش شبانه روزی عوامل اجرایی خدمات شهری شهرداری در سطح شهر با توجه به شدت بارندگی ها خبر داد و گفت: مجموعا ۶۵۰ کارگر خدمات شهری برای رفع آبگرفتی معابر و لایروبی جداول و رودخانه در حال خدمت رسانی می باشند، که از این تعداد ۴۰۰ نفر در طول شب و ۲۵۰ نفر در طول روز به فعالیت می پردازند.
وی افزود: همچنین ۵ دستگاه بیل بکهو، ۵ دستگاه لودر، ۲۵ دستگاه کامیون، ۳۵ دستگاه خاور و ۱۰ دستگاه نیسان در سطح شهر فعال هستند.
ساده وند همچنین از آماده باش ۵ دستگاه لودر با تیغه برف روب و ۵ دستگاه نمک پاش مکانیزه در سطح شهر جهت بارش برف خبر داد.
وی خاطر نشان ساخت: در حال حاضر یک دستگاه بیل مکانیزه زنجیری در پل شهید رحمتی کرهرود جنب رودخانه مستقر گردیده و بیل مکانیکی لاستیکی هم در کارگاه پل علم الهدی مستقر و آبگیری کانال جنب ریل راه آهن را رفع نموده است.
گفتنی است عملیات برف تکانی درختان بلوار غدیر، توسط عوامل اجرایی سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری اراک انجام شده است.
مدیر امور شهر شهرداری اراک از شهروندان خواست ضمن رعایت نکات ایمنی، عوامل اجرایی شهرداری را در راستای خدمت رسانی هرچه بهتر همراهی نمایند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *