shoar-1405

آغاز مرحله جدید طرح ساماندهی وانت بارهای عرضه کننده میوه و تره بار

معاون خدمات شهری شهرداری اراک

آغاز مرحله جدید طرح ساماندهی وانت بارهای عرضه کننده میوه و تره بار

معاون خدمات شهری شهرداری اراک از آغاز مرحله جدید طرح ساماندهی وانت بارهای عرضه کننده ی میوه و تره بار، همچنین وانت بارهای عرضه کننده ی کالا به صورت دوره گردی در سطح شهر اراک خبر داد و عنوان کرد: با توجه به اینکه وجود وانت بارهای عرضه کننده ی میوه و تره بار، همچنین برخی از انواع کالاها در سطح شهر مشکلات عدیده ای از جمله آلودگی صوتی خصوصا در سطح محلات و کوچه ها، مشکلات ترافیکی در سطح وسیع، همچنین سدمعبر و بروز برخی مشکلات و ناهنجاری‌های اجتماعی را برای شهر و شهروندان به وجود آورده بود طرح ساماندهی این وانت بارها در 3 مرحله تدوین گردیده و وارد مرحله اجرایی گردید.

عباسی عنوان کرد: در ابتدای امر تمامی این وانت بارها و مالکین آنها شناسایی گردیده و طی یک پروسه ی دقیق ثبت مشخصات از آنها به عمل آمده و شناسنامه دار گردیدند و سپس جهت جلوگیری از تردد بی مورد آنها در سطح معابر و ایجاد مشکلات فراوان ذکر شده، به طور موقت در نقاطی پراکنده در سطح شهر جانمایی و استقرار پیدا نمود.

وی خاطرنشان ساخت: با وجود ثابت ماندن این قشر از کسبه ی در نقاط تعیین شده بعضا مشکل ایجاد ترافیک به واسطه ی حضور و توقف شهروندان برای خرید برجای مانده بود که در راستای مرتفع سازی این مسئله با پیگیری های کارشناسی و میدانی نقاط مناسبی در سطح شهر که فاقد مشکلات مزبور باشد شناسایی و جانمایی گردیدند و در نهایت این وانت بارها به محلهای تعیین شده هدایت شدند.

عباسی اظهار داشت: این پروسه در طی حدود دو سال به مرحله اجرا درآمده است و قطعی و کامل شدن این طرح که با در نظر گرفتن منافع شهروندان و شهر،همچنین این قشر محترم از کسبه برنامه ریزی شده است نیازمند همدلی و همکاری همه جانبه دارد تا بتوان نتیجه مطلوب را حاصل نمود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *