shoar-1405

آغاز طرح جمع آوری پسماند ویژه خانوار در مخازن مخصوص در شهر اراک

به گزارش اداره ارتباطات واموربین الملل شهرداری اراک، سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک در آستانه شروع سال جدید، از آغاز نخستین گام ها برای ایجاد تحول اساسی در جمع آوری و مدیریت پسماندهای شهری خبر داد.
قناتی ضمن اشاره به مطلب فوق افزود: “جمع آوری پسماند ویژه خانوار در مخازن مخصوص” در شهر اراک آغاز شده است.
وی در تکمیل این مطلب گفت:” فاز یک شهرک شهید بهشتی به عنوان محله پایلوت این طرح انتخاب شده و از تاریخ هجدهم اسفند ماه به مدت یک هفته، آموزشگران اداره اجرایی سازمان مدیریت پسماند مخازن مخصوص پسماند جزء خانوار، به همراه بروشور آموزشی و کیسه های قرمز رنگ مخصوص را در بین ۱۰۰۰ خانوار فاز یک شهرک شهید بهشتی توزیع می نمایند.
لازم به ذکر است، پسماند ویژه (جز) شامل اشیا تیز و برنده، انواع باتری، انواع لامپ، قطعات و تجهیزات الکتریکی، وسایل پانسمان و زخم بندی، داروهای تاریخ مصرف گذشته، انواع دماسنج ها و آیینه ها و لوازم آرایشی می باشد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *