shoar-1405

۷۰۰ نفر پرسنل خدوم شهرداری مسوول بهداشت و سلامت مردم هستند

جشن روز کارگر ویژه نارنجی‌پوشان به همت سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک مصادف با نیمه شعبان در کانون فرهنگی امام علی (ع) برگزار شد.

مراد علی عباسی در مراسم جشن روز کارگر ویژه نارنجی‌پوشان اظهار داشت : سازمان مدیریت پسماند با خانواده بزرگ که متشکل از ‌۷۰۰ نفر پرسنل زحمتکش کارگری است به صورت شبانه‌روزی که بخش عمده آن در ساعات شب که همه شهروندان در حال استراحت هستند در حال ارایه خدمات می‌باشد و کارگران زحمتکش شهرداری در حال تلاش و کوشش هستند که جای تقدیر دارد.

وی با بیان اینکه کارگران در تمام فصول در سرما و گرما شهر را نظافت و پاکسازی می‌کنند؛ بیان داشت: کارگران در سطح شهر با ایثار و فداکاری تمام تلاش خود را در جهت حفظ سلامت و بهداشت شهروندان می‌کنند که جای تقدیر دارد و باید بر دست تک تک کارگران بوسه زد.

عباسی افزود: پرسنل زحمتکش سازمان مدیریت پسماند همانند پزشکان تمام تلاش را برای تامین سلامتی شهروندان به کار می‌گیرند.

سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک به مشکلات کارگران اشاره کرد و گفت: با همکاری شهرداری و شورای شهر پیگیر مشکلاتی همچون مسکن کارگران و مبحث کاری نارنجی‌پوشان که از جمله مشاغل سخت و زیان‌آور محسوب می‌شود در دستور کار قرار گرفته است که امیدواریم با پیگیری بتوانیم در حل مشکلات جامعه کارگری گام‌های مثبتی برداریم.

وی اظهار داشت: سازمان مدیریت پسماند با هماهنگی دستگاه‌های ذیربط تمام تلاش خود را در جهت مرتفع نمودن مشکلات کارگری می‌کنند و با قول مساعد شهردار پرداخت معوقات صورت خواهد گرفت.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *