shoar-1405

پخش و توزیع ۵۶۰ تن آسفالت در سطح معابر منطقه چهار اراک

با هدف تسهیل تردد وسائط نقلیه، ارتقای ایمنی و بهسازی معابر، عملیات روکش مکانیزه و دستی آسفالت در سطح معابر اصلی و فرعی مناطق شهری اراک، در دستور کار شهرداری قرار دارد.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری، عباس فضلعلی مدیر منطقه چهار شهرداری اراک گفت: در راستای بهبود و ارتقا سطح کیفی معابر، عملیات تراش و بر‌ش آسفالت خیابان قائم مقام و آماده سازی این معبر جهت پخش توزیع و آسفالت جدید، از ابتدای هفته جاری با همکاری سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری، در دستور کار قرار گرفته است.

وی در ادامه به اجرای عملیات آسفالت خیابان شهید حسنی کوچه ولایت ۳ و همچنین خیابان های میرزای شیرازی و جهانگیری اشاره کرد و گفت: در راستای رسیدگی به وضعیت معابر میدان فردوس خیابان جهانگیری و همچنین خیابان های میرزای شیرازی، قائم مقام و شهیدان حاتم آبادی(۲۰متری میقان)، ۵۶۰ تن آسفالت مورد استفاده قرار گرفته است.

مدیر منطقه چهار شهرداری اراک، اجرای ۱۲۰ متر طول جدول گذاری در بلوار امام علی(ع)، محمد عابد(ع) و خیابان شهدا، تولید و نصب ۱۲ عدد دال بتنی در خیابان شهدا و همچنین نصب ۲۰ عدد استاپر بتنی در بلوار محمد عابد(ع) و خیابان شهدا را از دیگر اقدامات انجام شده توسط عوامل اجرایی منطقه عنوان کرد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *