مدیرعامل سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری اراک در اعلام خبری از:
پایان نمایش تا رهایی در فرهنگسرای شهر
حمید کربلایی حسنی مدیرعامل سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری اراک با اعلام خبر فوق اظهار داشت: نمایش تا رهایی کاری از حجت اله سبزی، آخرین نمایش از اجرای چهار روزه خود در فرهنگسرای شهر را به پایان برد.
وی در ادامه گفت: این نمایش که با حضور چند تن از اعضای شورای اسلامی شهر اراک، مدیران و مسوولین شهرداری و همچنین هنرمندان و شهروندان فهیم اراکی همراه بود، هنرمندان عرصه تئاتر در جهت اعتلای ارزش های مذهبی نمایش فاخر خود را به اجرا گذاشتند.
حسنی خاطرنشان ساخت: در پایان این برنامه، بهادری رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر اراک ضمن تقدیر از هنرمندان این اثر و سازمان فرهنگی به عنوان مجری این چنین برنامه ها، خواهان اجرای برنامه های مشابه فرهنگی و تلاش در جهت جذب شهروندان در بازدید از این برنامه ها شد.
مدیرعامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری اراک در پایان بیان داشت: نمایش تا رهایی از تاریخ 23 لغایت 26 دی ماه سال جاری در فرهنگسرای شهر و با استقبال عمومی شهروندان هنردوست اراکی به اجرا درآمد.
.jpg)
.jpg)




