shoar-1405

پاکسازی ضربتی معابر عمومی از پوستر های غیر مجاز انتخاباتی

سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک:

پاکسازی ضربتی معابر عمومی از پوستر های غیر مجاز انتخاباتی

علی وروانی فراهانی سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک اظهار داشت: عوامل اجرایی سازمان مدیریت پسماند در تاریخ 30 اردیبهشت ماه طی یک عملیات ضربتی با بکارگیری سه اکیپ اجرایی پوسترهای غیر مجاز تبلیغات انتخابات را که در معابر عمومی چسبانده شده بود جمع آوری و پاکسازی نمودند.

وی در ادامه افزود: هر اکیپ اجرایی سازمان با بکارگیری 15 نیروی کارگر، یک دستگاه واتر جت و یک دستگاه نیسان وانت به همراه هیئت نظارت عملیات خود را از میدان شهدا آغاز نمودند.

وروانی بیان داشت: اکیپ شماره یک حدفاصل میدان شهدا تا میدان شریعتی، خیابان شریعتی، خیابان شهید شیرودی و میدان ولی عصر (عج) و اکیپ شماره دو حدفاصل میدان شهدا تا انتهای خیابان محسنی، خیابان ادبجو و انوری تا میدان البرز، محدوده میدان سرداران، خیابان پیروزی و ابتدای خیابان امام خمینی (ره) تا خیابان دکتر حسابی و اکیپ شماره سه حدفاصل میدان شهدا تا میدان شورا، خیابان قائم مقام تا چهار راه لعلی را طی برنامه زمانبندی شده پاکسازی نمودند.

وی خاطرنشان ساخت: اجرای عملیات پاکسازی پوسترهای غیرمجاز انتخاباتی حسب دستور معاونت محترم قضایی دادگستری استان مرکزی و دستورالعمل اجرایی از هفته گذشته در اماکن عمومی و دولتی مورد اجرا گذاشته شده بود و همچنان عملیات پاکسازی ادامه دارد.

در پایان علی وروانی فراهانی سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری با اعلام گزارش اجمالی از اقدامات صورت گرفته نارنجی پوشان و عوامل اجرایی سازمان طی روزهای گذشته در خصوص پاکسازی پوسترهای غیرمجاز انتخاباتی در اماکن عمومی و دولتی از عموم شهروندان خواست تا با رعایت دستورالعمل های اجرایی نصب بنر و پوسترهای تبلیغاتی برای داشتن شهری زیبا و پاکیزه و حفظ پاکیزگی منظر شهری کوشا باشند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *