نشست صمیمانه مهندس شفیعی شهردار کلانشهر اراک با دکتر حیدری ریاست دانشگاه آزاد اسلامی و هیات همراه، پیرامون تعامل و همکاری های متقابل بین مجموعه مدیریت شهری و دانشگاه، استفاده از ظرفیت و توان علمی و پژوهشی دانشگاه در رفع مسایل و مباحث شهری و همچنین انجام ارزیابی ها و توجیه های علمی، اقتصادی، زیست محیطی، اجتماعی، فرهنگی پیرامون اجرای پروژه های شهری، در حال برگزاری می باشد.
دکتر حیدری رییس دانشگاه آزاد اسلامی اراک در این نشست بیان داشت: ظرفیت های علمی و پژوهشی دانشگاه در خدمت مجموعه مدیریت شهری می باشد و به نوعی سعی داریم که یک مشارکت و همکاری مطلوب بین دستگاه های اجرایی و دانشگاه، برای رفع مسایل موجود در شهر ایجاد شود.
مهندس شفیعی شهردار اراک نیز در ادامه این نشست با بیان اینکه مجموعه شهرداری به صورت شبانه روزی در حال نگه داشت شهر می باشد، گفت:از آنجا که اجرای پروژه های مدیریت شهری برای عملکرد هرچه بهتر ،نیاز به ارزیابی اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، علمی و زیست محیطی دارد، لذا مجموعه مدیریت شهری آمادگی دارد، تا از ظرفیت علمی و پژوهشی دانشگاه پیرامون اجرای این مهم استفاده نماید.






