مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک:
مرکز دفن زباله های اراک درختکاری شد
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک از کاشت پانصد اصله درخت در مرکز دفن خبر داد.
محمد حسین ساده وند در این خصوص گفت : طی بررسی های به عمل آمده در نظر گرفته شده هر نقطه از مرکز دفن زباله که قابلیت کاشت در خت داشته باشد با گونه های جنگلی موجود درختکاری گردد، تا در همین راستا ذره ای از صدمات وارده به این طبیعت زیبا جبران شود.
وی افزود: به مناسبت عید سعید فطر پانصد اصله درخت شامل سرو خمره ای ، توت کاتوزا، و صنوبر و انواع گل های زینتی مانند گل رز و نسترن در حاشیه بلوار و ورودی مرکز دفن کاشته و در حال حاضر به روش سنتی آبیاری می گردد.
ساده وند ضمن اشاره به اهمیت و ضرورت توجه به مسایل زیست محیطی ، اظهار داشت : حفظ محیط زیست و منابع طبیعی یکی از وظایفی است که بر عهده همگان می باشد واگر هرسال به تعداد بالا بتوانیم نهال های بیشتری در مرکز دفن زباله بکاریم یقینا ظرف چند سال آینده با کمربند سبزی مواجه خواهیم شد که اطراف مرکز دفن پسماند را در بر گرفته است که علاوه بر زیبایی منظر موجب تلطیف و پاکیزگی هوای مرکز دفن نیز خواهد شد.






