shoar-1405

قرارداد خرید ۲۰ دستگاه اتوبوس برقی دیگر، با ایران‌ خودرو دیزل منعقد می‌شود

شهردار اراک:
قرارداد خرید ۲۰ دستگاه اتوبوس برقی دیگر، با ایران‌ خودرو دیزل منعقد می‌شود

شهردار اراک در آیین بهره برداری از اولین ایستگاه شارژ سه مگاواتی خودروهای برقی کشور در اراک، گفت:ایستگاه شارژ خودروهای برقی هم‌اکنون در نوع خود بزرگترین و اولین ایستگاه سه مگاواتی در کشور است که در راستای احداث آن از بهترین و مدرن ترین تجهیزات بهره‌گیری شده است.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری اراک، علیرضا محمودی افزود: استفاده از خودروهای برقی نقش موثری در کاهش آلودگی هوا اراک دارد و ورود این اتوبوس‌ها طی یک سال گذشته مورد توجه جدی قرار گرفته است.

وی بیان کرد: امروز ( پنجشنبه) قراردادی با ایران‌خودرو دیزل نیز برای ۲۰ دستگاه اتوبوس برقی دیگر منعقد می‌شود.

شهردار اراک ادامه داد: شهرداری مصمم در اجرای طرح‌های مختلف کاهش آلودگی هوا است.محمودی بیان کرد: ایستگاه شارژ خودروهای برقی اراک از زمان استراحت اتوبوس تا پنج و نیم صبح، قابلیت سه سری شارژ اتوبوس برقی را دارد.

وی در پایان گفت: نردبان ۶۴ متری آتش نشانی نیز به قیمت بیش از ۲ میلیون یورو به تجهیزات آتش نشانی اراک اضافه شده است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *