مدیر عامل سازمان پارک ها و فضای سبز شهرداری اراک:
فاز دوم طرح پلاک کوبی و شناسنامه دار کردن درختان سطح شهر آغاز شد
بیژن قاضی نظامی مدیر عامل سازمان پارک ها و فضای سبز با بیان خبر فوق گفت: در ادامه روند پلاک کوبی درختان سطح شهر در فاز اول از ابتدای سال جاری دومین مرحله عملیات پلاک کوبی درختان شروع گردید که در حال حاضر با جدیت در حال اجرا است
وی با اعلام جزییات این طرح اظهار داشت: فاز دوم پلاک کوبی درختان سطح شهر اراک از منطقه دو (کوی رضوی- خیابان شهید شیرودی- شریعتی- قدوسی و …) آغاز شده و بخشی از درختان معابر مناطق یک- دو- سه و چهار را شامل می شود.
قاضی نظامی افزود: در این فاز تعداد 66000 درخت پلاک کوبی خواهند شد.
وی با بیان اینکه این اقدام در راستای مراقبت و جلوگیری از قطع درختان انجام می شود، گفت: پلاک کوبی شامل تهیه شناسنامه برای درختان شامل (نوع درخت، محیط بن، محل دقیق کاشت، تاریخ کاشت و سن تقریبی، قطر تاج، ارتفاع درخت، وضعیت فعلی از نظر شادابی، وضعیت طوقه، میزان انحراف، ارتباط با کابل برق، آفات و بیماری های احتمالی، نوع آبیاری، تعداد هرس در سال) می باشد.
مدیر عامل سازمان پارکها و فضای سبز خاطرنشان ساخت: نقشه برداری، کدبندی، برداشت و ثبت اطلاعات رقومی محل استقرار درختان، پردازش ورود اطلاعات به پایگاه داده ها انجام و درنهایت بانک اطلاعاتی توصیفی درختان در محیط ArcGIS تهیه و نقشه پراکنش فضای سبز شهر آماده می گردد. همچنین پلاک های فلزی از جنس آلومینیوم (آبی رنگ) حاوی کدگونه- منطقه شهری و پلاک بر روی درختان نصب می شود، که از مشخصات پلاک نصب شده روی درختان می توان به ده رقمی بودن کدهای درج شده روی پلاک اشاره کرد.
وی گفت: سه رقم اول پلاک نشان دهنده نوع درخت رقم بعدی نشان دهنده شماره منطقه شهری و 6 رقم آخر پلاک نشان دهنده شماره درخت می باشد.
قاضی نظامی در پایان از شهروندان خواست نسبت به حفظ درختان سطح شهر و افزایش آن با کاشت در معابر مقابل منزل مسکونی خود کوشا باشند تا فرزندان این شهر در آینده از برکات وجود درختان بهره مند گردند.






