shoar-1405

عملکرد خوب باشگاه موجب تغییر نظرم شد

نایب رییس کمیسسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی کلانشهر اراک:

عملکرد خوب باشگاه موجب تغییر نظرم شد

اشرف بهادری نایب رییس کمیسسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی کلانشهر اراک، در خصوص فعالیت های باشگاه در دو سال اخیر گفت: با تیم داری شهرداری در ابتدا موافق نبودم، اما عملکرد باشگاه طی فصل اخیر تا به اینجا خوب بوده است و باشگاه توانسته است در رشته های مختلف عملکرد خوبی از خود به جای بگذارد که موجب تغییر نظرم شد.

اشرف بهادری ادامه داد: در رشته هایی مثل بسکتبال و والیبال باشگاه حرفه ای عمل کرده است و باید سرمایه گذاری بهتری روی این رشته ها انجام شود.

وی تاکیید کرد: باید بودجه طوری برای باشگاه درنظر گرفته شود که بتواند به راه خود ادامه دهد چرا که این درست نیست که یک سال شهرداری حمایت کند و سال بعد به خاطرمشکلاتش قید حمایت از باشگاه را بزند چون باید کاری که شروع شده با برنامه و اصولی به سرانجام برسد.

بهادری در پایان خاطرنشان کرد: شهرداری باید در کنار این فعالیت به فکر ورزش همگانی و عمومی هم باشد اما در عین حال انتظار ما این است که شهرداری بتواند به باشگاه داری خود ادامه دهد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *