shoar-1405

عقد تفاهم نامه همکاری شهرداری با دکتر ندیم، جهت پایش فرصتها و تهدیدهای سرمایه گذاری در اراک

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری اراک، سید فرامرز مهاجرانی با اعلام خبر فوق افزود: دکتر ندیم از تئوریسین های حوزه سرمایه گذاری در کشور هستند که بارها برای ارائه مشاوره و برگزاری دوره های آموزشی از وجود ایشان بهره برده ایم.

وی افزود: با حمایت و نظر مساعد اعضای شورای اسلامی، بویژه رئیس کمیسیون اقتصادی، املاک، سرمایه گذاری و گردشگری شورا و سرپرست شهرداری اراک، مقرر شد از این پس از پتانسیل فنی و آموزشی دکتر ندیم بیش از گذشته بهره‌مند شویم.

رئیس سازمان سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی شهرداری اراک ادامه داد: با حضور دکتر آجرلو و دکتر ندیم از برخی پروژه های سرمایه گذاری شهر اراک از قبیل تفرجگاه پارک‌ جنگلی شهید باهنر و پارک وحش بازدید به عمل آمد و مقرر شد جهت جذب سرمایه گذار بسته های سرمایه گذاری تهیه و نسبت به جذب سرمایه گذار اقدامات لازم انجام پذیرد.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد با حضور افراد موثر در حیطه سرمایه گذاری کشور و استفاده از نظرات و تجربیات فنی و اجرایی ایشان، بتوان اراکی توسعه یافته تر را شاهد باشیم.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *