رئیس شورای اسلامی شهر اراک:
عدم مدیریت واحد و منظم، بهره فعلی کشتارگاه و عرضه گوشت را کاملا به نفع تعدادی از واسطه ها تمام می کند
به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری اراک، سید وحید میرنظامی در خصوص اهداف مدنظر بلند مدت و کوتاه مدت مجموعه کشتارگاه صنعتی، گفت: اهداف کوتاه مدت این مجموعه جوانب نظارتی، بهداشتی و.. است و اهداف بلند مدت مجموعه نیز شامل مدیریت واحد و تنظیم قیمت ها است.
وی در ادامه افزود: وضعیت بهداشتی و تغذیه ای کشتارگاه بسیار حائز اهمیت است، همانطور که در آیه شریفه قرآن آمده که به غذایتان نظاره کنید و همچنین از لحاظ اقتصادی هم بسیار مهم است زیرا که در حال حاضر ماهانه بالغ بر صدو پنجاه میلیون تومان هزینه نگهداری کشتارگاه صنعتی دام می باشد.
وی تصریح کرد: بهره فعلی کشتارگاه و عرضه گوشت تماما به جیب تعدادی از واسطه ها می رود و این نشان دهنده عدم مدیریت واحد و منظم است.
رئیس شورای اسلامی شهر اداک اذعان داشت: تمامی هزینه ها و مخارج کشتارگاه بر عهده شهرداری و دستگاه های دیگر است و منفعت نصیب برخی از افراد می شود که نه به مصلحت شهر است و نه شهرداری.
رییس شورای اسلامی شهر اراک با اشاره بر اینکه تمام وظایف نباید تنها فقط بر عهده شهرداری باشد گفت: باید در بحث مدیریت کشتارگاه، بین دستگاه های مربوطه تقسیم وظایف به درستی انجام شود.
ایشان خاطر نشان کرد: برای مدیریت هرچه بهتر مجموعه کشتارگاه، مشکلات فعلی باید چند جانبه اصلاح شود، یا توسط دستگاه های مربوطه و نظارتی مدیریت شود و یا برون سپاری صورت بگیرد و مدریت آن به بخش خصوصی واگذار شود.
میرنظامی در پایان بیان کرد: یکی از وظایف شهرداری و شورای شهر توسعه خدمات به شهروندان است و بعد از شنیدن نظرات و پیشنهادات افراد حاضر و کسب نتیجه نهایی گفت، باید مزایده ای به جهت انتقال مدیریت کشتارگاه اراک برگزار شود که سرانجام آن در راستای نفع و خدمت به مردم باشد.




