shoar-1405

عدم آشنایی با فنون شنا فاجعه‌ای خانوادگی رقم زد

پدر به همراه فرزندان خود غرق شد

عدم آشنایی با فنون شنا فاجعه‌ای خانوادگی رقم زد

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی وخدمات ایمنی شهرداری اراک خبر داد: در پی تماس‌هایی از ستاد بحران، فرمانداری و همچنین آتش‌نشانی تفرش و اطلاع‌رسانی این حادثه، ستاد فرماندهی سازمان آتش‌نشانی اراک ساعت 18:00 گروه غواصی سازمان را به محل حادثه واقع در سد کشه تفرش اعزام کرد.

وی در مورد این حادثه گفت: بنا به اظهار شاهدان؛ ابتدا خانم جوانی به دلیل عدم آشنایی با خطرات ورود در آب‌های سد غرق شد. پدر و برادر که شاهد ماجرا بودند برای نجات وی اقدام کردند و آنها نیز به دلیل عدم آشنایی با فنون شنا به عمق آب فرو رفته و دیگر به سطح آب برنگشتند. با توجه به اظهارات شاهدان و مشخص شدن محدوده‌ی فرو رفتن آنها در آب، آتش‌نشانان با استفاده از ابزار مخصوص غواصی، به جستجو در عمق آب پرداختند و سرانجام موفق به خارج کردن هر سه نفر به ترتیب پسر، پدر و سپس دختر خانواده از آب شدند که مرگ آنها توسط عوامل اورژانس حاضر در محل تأیید شد.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی وخدمات ایمنی شهرداری اراک خاطرنشان ساخت: جنازه این سه عضو خانواده به عوامل انتظامی منطقه تحویل شد و آتش‌نشانان بعد از اتمام عملیات ساعت 23:00 به محل ایستگاه خود مراجعت کردند.

کارشناسان سازمان آتش‌نشانی همواره به هموطنان توصیه می‌کنند به علت خطرات خاص سدها از ورود به آب آنها پرهیز کنند و در صورت شنا کردن حتما از تجهیزات فردی و جلیقه نجات استفاده نمایند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *