shoar-1405

شهردار اراک در پیامی فرارسیدن روز ملی “آتش‌نشانی و ایمنی” را تبریک گفت

علیرضا محمودی شهردار اراک، در پیامی فرارسیدن 7 مهرماه روز ملی آتش‌نشانی و ایمنی را به تلاشگران سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری در سراسر کشور به ویژه شهرداری اراک تبریک گرفت.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری اراک، متن پیام تبریک علیرضا محمودی همزمان با 7 مهرماه روز ملی آتش‌نشانی و ایمنی به آتش‌نشانان اراکی به شرح زیر است:

ابراهیم‌وار به دل آتش زدن و آغوش خود را بر روی خطر گشودن برای نجات همنوعان، روحی بزرگ می‌خواهد و همتی بلند از جنس ایثار و گذشت که از پرشکوه‌ ترین مظاهر جمال و جلال انسانیت است و تنها انسان‌های بزرگ توان فتح و صعود به این قله شامخ را دارند.

اهمیت ایثار برای آدمیان آنچنان است که کلام‌الله مجید، ایثار جان را معامله با خدا می‌دانند و به بهای بهشت از آن یاد می‌کند: إِنَّ اللّهَ اشْتَرَى مِنَ الْمُؤْمِنِینَ أَنفُسَهُمْ وَأَمْوَالَهُم بِأَنَّ لَهُمُ الجَنَّهَ.

ایثار، شجاعت و فداکاری از جمله شاخص‌هایی است که تجلی انسانی آن را در آتش‌نشانان می‌توان به بهترین و غنی‌ترین شکل یافت و رشادت‌های آنان را در هنگام نبرد با خطر به نظاره نشست.

هفتم مهر ماه سالروز شهادت آتش‌نشانان حاضر در عملیات اطفاء حریق پالایشگاه نفت آبادان و روز آتش‌نشانی و ایمنی را گرامی می‌دارم و فرا رسیدن این روز را به تمامی تلاشگران این عرصه به ویژه همکاران خدوم شهرداری اراک در سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی تبریک عرض می‌نمایم.

امیدوارم در کوران حوادث، گام‌های استوار و دستان نجات‌بخش‌تان با مدد الهی همواره آرامش، سلامت و امنیت را برای شهروندان به ارمغان بیاورند و در پناه خداوند، مصون از گزند حوادث تلخ و شیرین باشید.

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *