shoar-1405

رییس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اراک خبر داد: وقوع ۸۶۸ حادثه در اراک/ ۲۷ نفر جان باختند


رییس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اراک خبر داد:
وقوع ۸۶۸ حادثه در اراک/ ۲۷ نفر جان باختند
    
به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری اراک، مسعود آقا زیارتی در خصوص آخرین وضعیت حوادث و آتش سوزی‌های هفت ماهه نخست امسال اظهار کرد: بر اثر وقوع یک‌هزار و ۲۸۶ مورد آتش سوزی در بازه زمانی مذکور ۲۳ نفر مصدوم شدند و خوشبختانه هیچ فوتی نداشتیم.

رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اراک گفت: در هفت ماهه نخست امسال ۸۶۸ حادثه در اراک رخ داده که بر اثر این حوادث ۱۵۸ نفر مصدوم و ۲۷ نفر فوتی گزارش شده است.

آقا زیارتی افزود: با توجه به شیوع کرونا نیروهای آتش نشانی و خدمات ایمنی اراک خدماتی را در قالب استقرار خودروهای ایمنی در سطح شهر، گندزدایی و میکروب‌زدایی سطح معابر شهر، جایگاه‌های سوخت، بازار، مراکز درمانی و… به مردم ارائه کردند.

به گفته وی در این بازه زمانی خدمات ایمنی سازمان آتش نشانی شهرداری اراک از قبیل استقرار خودرو و ضدعفونی معابر برای مقابله با کرونا ۴۶۸ مورد بوده است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *