رئیس کمیسیون املاک، اقتصاد، سرمایه گذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر اراک در صحن علنی:
روند پلاک گذاری اتوبوس های خریداری شده، تسریع گردد
پلاک گذاری اتوبوسهای درون شهری که از سوی مدیریت شهری خریداری شده در اسرع وقت انجام شود تا در اختیار عموم شهروندان قرار گیرد.
به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری اراک، حامد آجرلو در جلسه صحن علنی شورا که عصر روز گذشته برگزار شد، بیان کرد: انتظار میرود پلاک گذاری اتوبوسهای درون شهری که از سوی مدیریت شهری خریداری شده در اسرع وقت انجام شود تا در اختیار عموم شهروندان قرار گیرد.
وی در ادامه افزود: ملک قدیمی خریداری شده قرارگاه خاتم الانبیا(ایران زمین_ واقع در خیابان هپکو) سالهای زیادی است تعیین تکلیف نشده که امید است در اسرع وقت نسبت به اصلاح نمای این ساختمان اقدام شود چرا که سیما و منظر شهری را نازیبا کرده است.
آجرلو خاطرنشان کرد: آسفالت خیابان و کوچه های منطقه پنج شهرداری به ویژه در خیابان دکتر حسابی، زیبنده شهر نیست که امید است این مهم از سوی شهرداری مورد پیگیری جدی قرار گیرد.




