shoar-1405

رفع نقص نقاط مستعد آبگرفتگی معابر منطقه دو اراک

مدیر منطقه دو شهرداری اراک:

رفع نقص نقاط مستعد آبگرفتگی معابر منطقه دو اراک

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری اراک، علی وفایی راد در خصوص اقدامات انجام شده جهت رفع نقاط مستعد آبگرفتگی در زمان بارش، اظهار داشت: به منظور هدایت آبهای سطحی و جلوگیری از آبگرفتگی در معبر تقاطع خیابان دکتر مصدق و میدان سرداران، نصب دال بتنی بر روی کانال عرضی خیابان به سمت پارک ملت، اجرا و در نهایت با توزیع ۱۰ تن آسفالت مسیر گذر کانال و کنار جداول حاشیه پارک ملت تکمیل گردید.

وی در خصوص ادامه عملیات پخش ‌و توزیع آسفالت در معابر شهرک ولیعصر(عج) گفت:روکش آسفالت کوچه آذرخش و فرعی های آن و همچنین کوچه های اتحادهای ۵،۴،۲ در شهرک ولیعصر با توزیع ۵۵ تن آسفالت تکمیل شد.

وفایی راد گفت: روکش آسفالت بن بست ارکیده ۱ واقع در خیابان شریعتی کوچه نهضت ۳ با پخش و توزیع ۷۰ تن آسفالت انجام شد.گفتنی است اجرای آسفالت مقابل دو مورد ساختمان عقب نشینی شده در کوچه سپهدار ۱۱ خیابان سوم شعبان صورت گرفت.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *