shoar-1405

در آستانه فرا رسیدن هفتم مهرماه روز ملی آتش نشانی و ایمنی صورت گرفت؛ حضور دکتر جعفر پور سرپرست شهرداری اراک، رئیس سازمان آتش نشانی و جمعی از آتش نشانان، در نماز عبادی سیاسی جمعه

در آستانه فرا رسیدن هفتم مهرماه روز ملی آتش نشانی و ایمنی صورت گرفت؛
حضور دکتر جعفر پور سرپرست شهرداری اراک، رئیس سازمان آتش نشانی و جمعی از آتش نشانان، در نماز عبادی سیاسی جمعه 

 به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری، روز جمعه مورخ دوم مهرماه، دکتر جعفرپور سرپرست شهرداری اراک به همراه آقازیارتی رئیس سازمان آتش نشانی و جمعی از آتش نشانان، به مناسبت گرامیداشت روز ملی ایمنی و آتش نشانی همراه با مردم شهید پرور اراک در نماز جمعه این هفته به امامت حضرت آیت اله دری نجف آبادی، شرکت کردند.

 بنابراین گزارش، آتش نشانان اراک که با لباس متحدالشکل و با رعایت پروتکل های بهداشتی در نماز جمعه این هفته حاضر شدند، با حضور در مزار شهدای گمنام آرمیده در مصلی بیت المقدس اراک، به مقام شامخ و والای این شهدای عزیز ادای احترام کردند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *