shoar-1405

حضور بهزاد فراهانی در مراسم اختتامیه جشنواره چهارسوق

مدیرعامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری اراک خبر داد:
حضور بهزاد فراهانی در مراسم اختتامیه جشنواره چهارسوق
حمید کربلایی حسنی مدیرعامل سازمان فرهنگی وذرزشی شهرداری اراک با بیان خبر فوق اظهار داشت: در مراسم اختتامیه اولین جشنواره چهارسوق بهزاد فراهانی، کامران تفتی و علی معصومی و چند تن از هنرمندان ملی کشوری حضور یافتند.
وی در ادامه افزود: در حاشیه حضور ایشان که شور و شعف خاصی را به سالن محل برگزاری مراسم اختتامیه بخشیده بود، کامران تفتی ضمن برشمردن افتخارات بی شمار هموطنان اراکی در سطح کشور و با اشاره به هنرمندان نامی این شهر، از حضور در این مراسم ابراز خرسندی و افتخار نمود. حسنی خاطرنشان ساخت: علی معصومی مجری توانای ملی نیز اراکی بودن را از افتخارات خود برشمرد و هنرمندان شهر را در سطح هنرمندان سطح اول کشور برشمرد.
مدیرعامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری اراک در پایان استاد بهزاد فراهانی را از افتخارات هنری استان عنوان نمود و بیان داشت: در انتهای این مراسم شهردار اراک با اهدای هدایایی از حضور این هنرمندان تقدیر نمود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *