shoar-1405

جلسه مشترک استاندار مرکزی با شهردار و اعضای شورای اداری شهرداری اراک

جلسه مشترکی امروز 26 آذر ماه سال جاری با حضور آقازاده استاندار، زندیه وکیلی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی، بختیاری فرماندار شهرستان اراک، دکتر فلک افلاکی؛ رییس شورا، ایرج رضایی عضو شورای اسلامی شهر، شهردار و اعضای شورای اداری در سالن جلسات شهرداری اراک تشکیل شد.

در ابتدای جلسه مهندس تاجران؛ شهردار کلانشهر اراک ضمن خوش‌آمدگویی به مدعوین و مهمانان جلسه،انتصاب آقای زندیه‌وکیلی را به ایشان تبریک گفته و از زحمات جناب آقای فیلی تشکر کرد.

داود تاجران اظهار کرد: امروز در استان مرکزی تجمع بزرگی از مدیران مجرب و باانگیزه صورت گرفته که در طول تاریخ استان مرکزی بی‌سابقه بوده است. اعضای شورا که مصمم برای خدمت‌رسانی هستند و همچنین حضور حضرت آیت‌اله دری نجف‌آبادی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک نیز پشتیبان خدمات این مدیران مجرب در استان می‌باشد و این نشان می‌دهد که تنها باید خدمت‌ کرد و هیچ بهانه‌ای پذیرفتنی نیست.

وی با بیان اینکه اولین کار مجموعه شهرداری استقرار مناطق هست که آنرا نهادینه می‌کنیم؛ تصریح کرد: شهر اراک یکی از شهرهای تاریک و کم نور است، در این راستا طی چند سال در چندین فاز طرح نورانی شدن این شهر اجرا می‌شود و امیدواریم مردم تا شب عید از شهر زیبایی برخوردار شوند.

شهردار اراک بیان کرد: نورانی شدن شهر اراک در چندین منطقه از طریق نورپردازی و در دو منطقه از طریق دالان نوری عملیاتی می‌شود.

وی با بیان اینکه کوه‌ها و صخره‌های موجود در اراک فرصتی هستند که با نورپردازی می‌تواند شهری زیبا را برای شهروندان رقم بزند، ادامه داد: به زودی یک مجموعه تفریحی در دره گردو و ایجاد یک آبشار با زیباسازی مناسب چهره زیبایی را برای شهر اراک رقم خواهد زد که امیدواریم تا شب عید مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

تاجران بیان کرد: خط‌کشی‌های عابر پیاده در سطح شهر سه‌بعدی می‌شود، تجهیز هزار دستگاه دوچرخه و هزار دستگاه موتور برقی با قیمت‌های مناسب مصوب و در صورت ابلاغ از سوی شورای شهر وارد شهر می‌شود. در دو خیابان پیاده‌راه خواهیم داشت و 12 نقطه برای مسیر دوچرخه‌سواری در سطح شهر در نظر گرفته شده است و تا پایان سال 50 ناوگان اتوبوس جدید با رنگ‌آمیزی جدید خواهیم داشت.

وی عنوان کرد: پارک وحش نیز در شرف بهسازی و بازسازی است و برای ایجاد موزه تاکسی‌درمی برنامه‌ریزی‌هایی انجام شده است.

تاجران در خصوص از سرگیری فعالیت باشگاه فرهنگی ورزشی شهرداری گفت: طی جلسات و مذاکراتی که با بازرسی صورت پذیرفت؛ تصمیمات خوبی مبنی بر فعالیت دوباره باشگاه گرفته خواهد شد.

در ادامه سیدعلی آقازاده استاندار استان مرکزی ضمن تشکر از مهندس تاجران گفت: از تلاشهای همه پرسنل شهرداری که در شرایط سخت کار می‌کنند به خصوص شهردار خوب و دلسوز تقدیر و تشکر می‌نمایم.

آقازاده ادامه داد: می‌دانم حال و روز شهرداریها از لحاظ مالی خوب نیست و شما با خلوص نیت در حال فعالیت هستید و تاکنون تلاشهای شهردار و اعضای شورای شهر بسیار خوب بوده است و مجموعه مدیریت شهری؛ امروز شاهد یک انسجام خوبی است که توانسته‌ایم با همه مشکلاتی که هست؛ این انسجام را حفظ نماییم.

وی گفت: حضور مسوولین در کنار هم نشان از وحدت و صمیمیت دارد و شدیدا دنبال حل مشکلات مردم هستیم و باید از این فرصت برای آبادانی استان استفاده کنیم.

استاندار استان مرکزی بیان نمود: اگر با این دید نگاه کنیم که همه سوار یک کشتی هستیم باید پذیرفت همه با هم هستیم و مدیران شهرداری با مدیران استانداری و شهردار با استاندار تفاوتی ندارند.

آقازاده با بیان این مطلب که شرایط کار در شهرداری‌ها سخت است؛ گفت: با توجه به مشکلات کشور در زمینه اقتصاد؛ شهرداریها بیشتر متضرر ‌شدند و اولین خاکریز این مشکلات آنان هستند اما باید سعی کرد با همین مدیریتهای صحیح مشکلات را حل کرد و با تلاش یکدیگر به رشد همه جانبه دست پیدا ‌کنیم.

وی عنوان کرد: چون به روزهای پایانی سال می‌رسیم باید شهر را برای استقبال از بهار آماده کنیم که تکمیل پروژه‌های عمرانی از جمله اقداماتی است که باید انجام شود و انشااله یک کار جهادی را در همه بخش‌های شهرداری به‌ویژه در قسمت‌های عمرانی انجام دهند.

آقازاده اضافه کرد: تامین آب مناسب برای کاشت فضاهای سبز از جمله اقدامات مهمی است که باید انجام شود، شهرداری باید در بحث عمران تا پایان سال سه تا چهار کار عمرانی را در دستور کار قرار دهد و با بدهکار کردن پیمانکار و پرداخت آن در سال آینده و اقدامات از این قبیل چند مورد از این پروژه‌ها را انجام دهد.

استاندار مرکزی با اشاره به ضرورت به‌ کارگیری بانوان در بخش‌های مختلف گفت: نخستین نیروی ستادی را در تاریخ استانداری مرکزی منصوب کردیم، در شهرداری هم این موضوع باید مورد توجه قرار گیرد، هر چقدر به بانوان در مسوولیت‌ها اعتماد کنیم می‌توانند بسیار کمک‌کننده به مدیران ارشد باشند و پیشنهادمان این است که برای شهردار مناطق از بانوان استفاده کنند.

ایشان در خاتمه ضمن بیان این مطلب که شهر اراک در زمینه خدمات شهری و فضای سبز شرایط خوبی دارد؛ گفت: از کارهای خوب شهرداری تشکر و قدردانی کرده و از این مجموعه شهری کاملا حمایت می‌کنم و در این راستا هر کمکی بتوانیم انجام می‌دهیم.

در ادامه این جلسه مهدی زندیه وکیلی گفت: یک دوران  خیلی خوب در شهرداری آغاز شده است و باید بیش از گذشته تلاش کرد و از این فرصت نهایت استفاده را کرد.

کاوه فلک افلاکی رییس شورای اسلامی شهر نیز با تشکر از فعالیت‌های شهرداری بیان کرد: شورای دوره پنجم از انتخاب آقای تاجران در سمت شهردار اراک؛ راضی می‌باشد و در ادامه راه نیز در کنار ایشان خواهیم بود.

ایرج رضایی؛ عضو شورای اسلامی نیز گفت: با همه توان در خدمت شهروندان اراکی هستیم.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *