shoar-1405

تلاشی دیگر از ناجیان 125

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اراک خبر داد:
تلاشی دیگر از ناجیان 125
استفاده از کپسول خاموش کننده دستی، موجب مهار آتش در خودرو تریلی و جلوگیری از بروز خسارت بیشتر شد.
عبدالله اسماعیلی، مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری، در این رابطه اظهار داشت: در پی تماس رانندگان عبوری با سامانه 125، ستاد فرماندهی آتش نشانی اراک ساعت 23:05 دقیقه شب گذشته با اطلاع از این آتش سوزی، بلافاصله آتش نشانان ایستگاه 200 را به کیلومتر 50 محور اراک – قم، مقابل شهر جدید امیرکبیر اعزام کرد.
وی افزود: با توجه به اینکه محل حادثه به شهرک صنعتی خیرآباد نزدیک بود از نیروهای آتش نشانی شهرک صنعتی خیرآباد و نیز آتش نشانی روستای خیرآباد نیز درخواست اعزام نیرو شد.
اسماعیلی ادامه داد: پس از رسیدن نیروهای عملیاتی به محل حادثه مشاهده شد یک دستگاه خودروی تریلی از ناحیه موتور دچار آتش سوزی شده که قبل از رسیدن آتش نشانان با استفاده از کپسول های خاموش کننده دستی، خودروهای عبوری آتش را مهار و خاموش کرده بودند.
گفتنی است؛ آتش نشانان پس از برقراری ایمنی کامل و اطمینان از عدم هرگونه خطر و همچنین دادن تذکرات ایمنی به مالک خودرو به عملیات خو د پایان دادند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *