قاسم هداوند راننده تاکسی مهربانی می باشد که مسافران قبور گلزار شهدا را به صورت رایگان در پنج شنبه هرهفته سرویس دهی می نماید.
سید احمدمیرمحمدی سرپرست سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری اراک ضمن تبریک به مناسبت ایام دهه کرامت و سالروز ولادت حضرت معصومه (س) و ولادت امام رضا (ع) بیان کرد: تقدیر و تشکر از رانندگان نمونه و خدمتگذاران در ناوگان حمل و نقل عمومی همواره در دستور کار سازمان قرار دارد چرا که که انجام این مهم باعث تشویق و ترغیب دیگر رانندگان زحمتکش می گردد که با برخورد مناسب و رفتار پسندیده خود شایستگی و لیاقت این قشر زحمتکش را در دیدگان شهروندان به اثبات می رسانند که مؤید این مطلب تایید حسن رفتار ، کردار و خدمت رسانی در زمینه جابه جایی مسافران گلزار شهدا هر هفته پنج شنبه توسط آقای قاسم هداوند راننده تاکسی خط ولیعصر می باشد .
وی در ادامه در خصوص انتخاب راننده نمونه گفت : معیار انتخاب راننده نمونه تاکسی ، نحوه برخورد مناسب و در خور شان ایشان با مسافرین، حسن امانتداری ، حضور فعال در خط مربوطه در طول روز ، نداشتن شکایت از سوی شهروندان ، با ظاهری آراسته و خودرویی تمیز در محل کار خود حاضر شدن و رعایت اصول و قوانین راهنمایی و رانندگی و تاکسیرانی می باشد .
میرمحمدی در خاتمه تصریح کرد : به همین منظور از آقای قاسم هداوند تاکسیران نمونه و خادم شهدا ، در زمان خدمت رسانی در مزار گلزار شهدا تقدیر و تشکیل به عمل آمد
.jpg)
.jpg)





