shoar-1405

تبدیل به احسن 318 دستگاه تاکسی فرسوده در سال 95

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهرداری اراک:

تبدیل به احسن 318 دستگاه تاکسی فرسوده در سال 95

رضا علینقی‌پور مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهرداری اراک در این خصوص بیان داشت: پس از اعلام اجرای ثبت‌نام طرح تاکسی‌های فرسوده (ابتدای دهه مبارک فجر سال 94) توسط وزارت کشور، اطلاع‌رسانی لازم جهت ثبت‌نام در سایت مربوطه از طریق نصب بنر در نقاط مختلف شهر و همچنین ارسال پیامک به مالکین مشمول طرح تبدیل به احسن انجام گردید.

وی در ادامه در خصوص نحوه انجام مراحل تبدیل به احسن تاکسی فرسوده تصریح کرد: با توجه به ارسال بخشنامه از سوی دولت، بانک‌های تجارت و ملت در سطح شهر اراک؛ بانک‌های عامل انتخاب شدند. همچنین مبلغ 20 میلیون تومان وام با بهره 16 درصد و بازپرداخت 48 ماهه و مبلغ قسط ماهانه 570 هزار تومان به متقاضیان ارائه گردید.

علینقی‌پور همچنین تصریح کرد: در سال 95 همت و تلاش مضاعفی از سوی پرسنل سازمان در راستای اجرای هر چه بهتر و مطلوب‌تر طرح صورت پذیرفت، به طوری که 318 دستگاه تاکسی فرسوده تا مدل 1385 شامل 279 دستگاه تاکسی پیکان، 22 دستگاه تاکسی پژو آردی و روآ، 14 دستگاه تاکسی سمند و 3 دستگاه تاکسی پراید، از ناوگان حمل و نقل درونشهری اراک حذف و تبدیل به احسن و تعداد 318 دستگاه تاکسی پژو GLX و سمند EF7 صفر کیلومتر جایگزین آنها؛ وارد ناوگان شدند.

وی در خاتمه خاطرنشان ساخت: امیدواریم طرح تبدیل به احسن تاکسی‌های فرسوده در سال 96 نیز با سرعت هر چه بیشتر انجام گردد تا کیفیت ناوگان حمل و نقل عمومی درونشهری اراک ارتقاء یافته و بتوانیم خدمات ارزنده‌ای را به شهروندان ارائه نمائیم.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *