به مناسبت نکوداشت هفته پدافند غیر عامل، صبح روز یکشنبه 11 آبان ماه 1399 با همکاری بیمارستان امام خمینی(ره) و تیم های امدادی سازمان آتش نشانی شهرداری اراک مانور “امداد و نجات در زمان بحران” در محل این بیمارستان برگزار شد.
به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری اراک، آتش پاد دوم مسعود آقازیارتی رئیس سازمان آتش نشانی، هدف از برگزاری این مانور را آمادگی آتش نشانان جهت مقابله با هرگونه بحران و حادثه در بیمارستان عنوان کرد و اظهار داشت: مراکز درمانی و بخصوص بیمارستان ها به واسطه وجود بیماران، از جمله اماکنی است که در صورت بروز حادثه در آن نیاز به عکس العمل سریع و مدیریت بحران توسط نیروهای امدادی و آتش نشانی بیش از پیش دارد.
وی در ادامه افزود: در این مانور فرضی، آتشی که ساختمان را در بر گرفته، به علت عدم وجود راه های خروج اضطراری، عوامل بیمارستان را مجبور به انتقال بیماران و مصدومین حادثه به پشت بام کرده است.
آقازیارتی تصریح کرد: با درخواست کمک از آتش نشانی، تیم های اطفای حریق و امداد و نجات از نزدیکترین ایستگاه به بیمارستان خود را به محل رسانده و گروه های عملیاتی به سرعت تقسیم شده و اقدام به خاموش سازی آتش فرضی و انتقال بیماران به بیرون از ساختمان و نجات افراد گرفتار در پشت بام بیمارستان کردند.
رئیس سازمان آتش نشانی شهرداری اراک تصریح کرد: در این مانور، آتش نشانان ضمن آشنایی با تجهیزات موجود در بیمارستان جهت استفاده در زمان بروز بحران، اقدام به بررسی و شناسایی تمامی محوطه بیمارستان کرده تا با آگاهی کامل در مواقع نیاز اقدام به امدادرسانی نمایند.
گفتنی است؛ این مانور با حضور مدیر پدافند غیرعامل شهرداری، کارشناس دفتر پدافندغیرعامل استانداری مرکزی و رئیس و مسئولین بیمارستان امام خمینی برگزار و در پایان از زحمات آتش نشانان تقدیر شد.










