shoar-1405

برگزاری جلسه کمیته فرعی حفاظت فنی و بهداشت کار منطقه دو

برگزاری جلسه کمیته فرعی حفاظت فنی و بهداشت کار منطقه دو

دومین جلسه کمیته فرعی حفاظت فنی و بهداشت کار منطقه، پیرامون بررسی چگونگی روند پیگیری مصوبات اولین جلسه و رسیدگی به دیگر موارد ایمنی که می بایست در حوزه های ستادی و اجرایی عملیاتی شوند برگزار گردید و در نهایت مصوبات کمیته جهت بررسی و اقدام لازم از سوی شورای عالی HSE  به دبیرخانه شورا ارسال شد.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری اراک، مجتبی قاسمی مدیرمنطقه دو شهرداری اراک، با اشاره به اینکه منطقه دوشهرداری اراک همواره؛ پیگیر مصوبات شورای عالیHSE  شهرداری می باشد، اظهار داشت: رفع خطر از اماکن عمومی نبایست صرفا به ارسال کتبی اخطار ختم شود و ضمانت اجرایی مصوبات HSE جهت حفاظت از جان و مال شهروندان لازم است که در این راستا همکاری کلیه دستگاه های مرتبط از جمله دادستانی، نیروی انتظامی و … را می طلبد.

قاسمی با اشاره به پروژه استقبال از پاییز و بازگشایی مدارس عنوان کرد: بر اساس لیست تمامی مدارس مستقر در محدوده خدماتی منطقه اجرای خط کشی عابر پیاده و نصب علایم ترافیکی مورد نیاز مقابل مدارس در دستور کار حوزه اجرایی منطقه قرار داده شد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *