shoar-1405

برنامه های سازمان زیباسازی جهت برگزاری مراسم گرامیداشت دهه مبارکه فجر

مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری اراک و اعلام:

برنامه های سازمان زیباسازی جهت برگزاری مراسم گرامیداشت دهه مبارکه فجر

فاطمه عسگری مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری اراک با بیان اینکه این سازمان به عنوان کمیته فضاسازی و تزیینات شهری جهت برگزاری مراسم گرامیداشت دهه مبارکه فجر در نظر گرفته شده، اظهار داشت: سازمان مذکور با تلاش و جدیت هر چه تمام، برنامه های ویژه ای را برای این ایام در نظر گرفته است.

وی در ادامه با بیان اینکه دهه فجر،‌ سرآغاز طلوع اسلام،‌ خاستگاه ارزشهای اسلامی، مقطع رهایی ملت ایران و بخشی از تاریخ ماست، گفت: در دهه فجر، اسلام تولدی دوباره یافت و این دهه در تاریخ ایران نقطه ای تعیین کننده و بی مانند به شمار می رود، از این رو جشن های دهه فجر می بایستی همچون مراسم و اعیاد مذهبی گرامی داشته شود و با شکوه هرچه تمام تر برگزار گردد.

عسگری آذین بندی میادین و معابر اصلی شهر با پرچم، ریسه پرچمی و ریسه چراغ، نصب 60 عدد بنر با موضوع دهه فجر با همکاری اصناف در معابر اصلی و مسیر راهپیمایی، آذین بندی مسیر راهپیمایی 22 بهمن را از جمله برنامه های در دست اجرای سازمان زیباسازی شهرداری اراک عنوان کرد.

مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری اراک در ادامه گفت: نصب المان در ابتدا و انتهای مسیر راهپیمایی، برپایی غرفه و توزیع اقلام فرهنگی مرتبط با دهه فجر بین شهروندان و کودکان در روز راهپیمایی، جانمایی غرفه های مناطق و سازمان های تابعه شهرداری در مسیر راهپیمایی 22 بهمن را در ادامه دیگر برنامه های سازمان ویژه گرامیداشت ایام دهه فجر قرار داد.

وی هماهنگی با واحدهای صنعتی ورودی شهر جهت آذین بندی میدان امام خمینی (ره) تا پل شهرصنعتی، نصب 5 المان فرهنگی با موضوع دهه فجر و همچنین برگزاری جلسات متعدد با سازمان ها و مناطق شهرداری و ارگان های مختلف از جمله واحدهای صنعتی، آموزش و پرورش و اصناف را از دیگر برنامه های کمیته فضاسازی تزیینات شهری برشمرد.

وی در پایان گفت: امید است تا با برنامه ریزی های صورت گرفته و همچنین تلاش و اهتمام بیشتر مراسم دهه فجر امسال باشکوه تر از سال های گذشته برگزار شود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *