shoar-1405

برخورد یک دستگاه تریلی با خودروی سواری حادثه آفرید

برخورد یک دستگاه تریلی با خودروی سواری حادثه آفرید

برخورد یک دستگاه خودروی تریلی حامل مواد نفتی با پراید 3 مصدوم بر جای گذاشت.

عبداله اسماعیلی مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اراک اظهار داشت: در پی تماس رانندگان خودروهای عبوری با سامانه 125، مبنی بر نیمه واژگونی یک دستگاه خودروی تریلی، ستاد فرماندهی آتش نشانی اراک، آتش نشانان ایستگاه سنجان و گروه امداد نجات 100 را به محل حادثه واقع در محور اراک – توره، ضلع جنوبی نیروگاه حرارتی شازند اعزام کرد.

وی در بیان شرح عملیات حادثه گفت: در محل حادثه یک دستگاه خودروی تریلی حامل مواد نفتی از نوع مازوت؛ با یک دستگاه خودروی پراید برخورد کرده و به حالت نیمه واژگون متوقف شده بود که بر اثر این حادثه راننده آن و همچنین هر دو سرنشن خودروی پراید به شدت آسیب دیده بودند.

اسماعیلی خاطرنشان ساخت: با اعلام اینکه سرنشینان خودروها محبوس شده اند، آتش نشانان به سرعت خود را به محل حادثه رسانده اما قبل از رسیدن آنها افراد عبوری محبوسین را از خودروها خارج کرده و جهت انتقال به مراکز درمانی تحویل عوامل اورژانس داده بودند.

وی همچنین افزود: آتش نشانان برای جلوگیری از بروز حوادث احتمالی بعدی، اقدام به نصب علائم هشدار دهنده در طول مسیر کردند و پس از قطع جریان برق این خودروی سنگین، با به کارگیری جرثقیل پلیس راهور، خودرو را به حالت اولیه بازگردانده و به مکانی امن منتقل کردند.

اسماعیلی تصریح کرد:آتش نشانان پس از ایمن سازی محل حادثه به ماموریت خود پایان دادند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *