shoar-1405

برتری والیبال شهرداری اراک در اولین دیدار مرحله پلی‌آف

لیگ دسته اول والیبال

برتری والیبال شهرداری اراک در اولین دیدار مرحله پلی‌آف

تیم والیبال شهرداری که در مرحله مقدماتی لیگ دسته اول والیبال با کسب 20 امتیاز در صدر جدول گروه سوم قرار گرفته بود طبق برنامه ریزی انجام شده در مرحله پلی‌آف این رقابت‌ها باید به مصاف تیم ملوان تهران، تیم چهارم گروه دوم می‌رفت که از هشت دیدار خود سه برد و 5 شکست را تجربه کرده بود.

در ست اول این دیدار که با قضاوت محمدعلی نظام‌دوست به عنوان داور اول و سعید اسماعیلی به عنوان داور دوم برگزار شد. حامد صدیق، بهنام حاجی‌پور، موعود آقاپور، بهروز کمالی‌پور، نیما اسفندیاری و مصطفی عباسلو ترکیب تیم شهرداری اراک را تشکیل دادند.

در این ست تا وقت استراحت فنی دوم بازی برابری را شاهد بودیم اما پس از آن ملوانان اختلاف امتیاز خود را افزایش دادند تا اینکه در امتیاز 23 دو تیم بار دیگر برابر شدند. در ادامه، این تیم ملوان بود که با دفاع روی تور مناسب موفق شد با نتیجه 30 بر 28 به برتری دست یابد.

تیم والیبال شهرداری اراک در این ست بازی روان‌تری را به نمایش گذاشت و با نتیجه 25 بر 14 به پیروزی رسید تا دو تیم در ست شماری برابر شوند.

در ست‌های سوم و چهارم نیز تیم والیبال شهرداری اراک با نتایج 25 بر 21 و 25 بر 15 به برتری رسید تا در مجموع این دیدار با برتری سه بر یک تیم والیبال شهرداری اراک به پایان برسد.

تیم صعودکننده از مرحله یک هشتم این مسابقات باید از سه دیدار صاحب دو پیروزی شود و تیم والیبال شهرداری اراک روز یک شنبه 18 بهمن ماه در تهران میهمان تیم ملوان خواهد بود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *