shoar-1405

انتظار ما توزیع عادلانه سرانه فضای ورزشی بوده است

عضو شورای اسلامی کلانشهر اراک:

انتظار ما توزیع عادلانه سرانه فضای ورزشی بوده است

علی فقیهی عضو و رییس مرکز پژوهش شورای اسلامی کلانشهر اراک، در خصوص ارزیابی عملکرد باشگاه فرهنگی ورزشی شهرداری در سال جاری گفت: در این مورد قطعا زمانی که گزارش عملکرد مالی و همچنین اقدامات انجام شده و نتایج به دست آمده به شورا ارائه شود بهتر می توان قضاوت و اظهار نظر نمود که باشگاه فرهنگی ورزشی شهرداری تا چه اندازه در جهت هدف گذاری های انجام شده حرکت کرده است

وی تصریح کرد: شخصا معتقدم باشگاه فرهنگی ورزشی شهرداری باید بیشتر در زمینه ورزش عمومی و همگانی سرمایه گذاری و فعالیت نماید و در صورت پرداختن به ورزش قهرمانی و حرفه ای نیز باید فقط چند رشته ورزشی خاص که بیشتر مورد علاقه جوانان است و با استقبال بیشتری رو به روست ،مورد توجه قرار گیرد و سرمایه گذاری و اختصاص بودجه لازم انجام شود بنابراین روشی که اکنون برای تحت پوشش قراردادن چندین رشته ورزشی مختلف توسط باشگاه شهرداری وجود دارد باعث شده به دلیل کمبود بودجه و امکانات، با نارضایتی از نبود حداقل امکانات و فضای ورزشی مورد نیاز برای سایر تیم ها همراه باشد ضمن اینکه به ورزش همگانی و عمومی نیز کمتر توجه شده است.

فقیهی بیان داشت: متاسفانه در زمینه توسعه و گسترش فضاها و امکانات ورزشی در مناطق مختلف شهری، عدالت رعایت نشده و توزیع مناسبی ندارند که انتظار ما توزیع عادلانه سرانه فضای ورزشی بوده است و در دو سال گذشته بارها بر این موضوع تاکید شده، البته این موضوع صرفا به عنوان وظیفه باشگاه فرهنگی ورزشی شهرداری نبوده و باید شهرداری اراک در این زمینه سیاستگذاری و برنامه ریزی مناسبی انجام دهد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *