shoar-1405

ایرج رضایی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه پارلمان شهری اراک: از نمایندگان اراک در مجلس تقاضا دارم تا صدور سند برای املاک قولنامه را پیگیری کنند

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری، ایرج رضایی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه پارلمان شهری در خصوص ارائه گزارش عملکرد شش ماهه شهرداری، گفت: براساس قانون شهرداری موظف است هر شش ماه یکبار گزارشی از عملکرد فنی و همچنین میزان درآمد و هزینه های انجام شده خود را با ذکر جزئیات به شورای شهر ارائه دهد تا نمایندگان مردم به صورت کامل بر اقدامات مدیریت اجرایی شهر، اشراف نظر داشته باشند.

رضایی ادامه داد: درحال حاضر براساس گزارش عملکردی سازمان شهرداری اراک، تحقق بودجه این سازمان در شش ماهه نخست سال جاری 102 درصد اعلام شده اما این در صورتی است که تحلیل آماری دقیقی همراه با جزئیات در گزارش شهرداری وجود ندارد و برای کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر مشخص نیست که درآمدهای به دست آمده از چه منابعی بوده است.

وی افزود: طبق بررسی های انجام شده آنچه که مدیران شهرداری در خصوص گزارش عملکردی خود می گویند با آماری که در اختیار شورای شهر می باشد همخوانی ندارد لذا کمیسیون برنامه و بودجه از سازمان شهرداری اراک می خواهد تا جزئیات عملکردی خود را به صورت آماری و با در نظر گرفتن نمودارهای تحلیلی به پارلمان شهری تقدیم نماید.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر اراک در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به اینکه حدود 60 درصد از زمین های مسکونی این شهر فاقد سند مالکیتی هستند و قولنامه ای می باشند، اظهار کرد: قولنامه ای بودن بیش از 60 درصد از زمین های درون شهری اراک سبب شده تا شهرداری در راستای صدور پروانه های ساختمانی با چالش رو به رو شود و درآمد چندانی از این موضوع نداشته باشد. از سوی دیگر شهروندانی که قصد دارند برای ساخت زمین های خود اقدام نمایند، به دلیل جلوگیری از بروز مشکلات مالکیتی؛ نمی توانند جواز ساخت ساختمان های چند طبقه را دریافت کنند و چنین امری به وضوح توسعه شهری اراک را خدشه دار کرده است.

رضایی اضافه کرد: علیرغم مشکلات مذکور، ذکر این نکته نیز حائز اهمیت است که عدم وجود سند مالکیتی به خصوص در محله های حاشیه نشین اراک منجر به آن شده تا بهسازی و مناسب سازی این محله ها یا انجام نشود و یا بسیار کند پیش رود. همگان می دانند که اگر بهسازی مناطق کم برخوردار حاشیه شهر هر چه سریع تر انجام نشود، احتمال دارد در آینده از نظر موضوعات پدافند غیر عامل و امداد رسانی در شرایط بحران بیش از امروز با چالش رو به رو گردیم.

وی در پایان خاطر نشان کرد: باتوجه به موضوعات مطرح شده از نمایندگان محترم اراک در مجلس شورای اسلامی تقاضا دارم که با وزارت راه و شهرسازی، اوقاف و دادگستری جلساتی را برای مشخص کردن وضعیت سند دار شدن املاک قولنامه ای تشکیل دهند و با هماهنگی شورای شهر اراک، رفع مشکلات موجود را پیگیری نمایند زیرا این موضوع برای اراک و شهروندان اراکی دارای جنبه های مهم اقتصادی، فرهنگی و رفاهی بسیار حیاتی است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *