رئیس کمیسیون برنامه بودجه و حقوقی و املاک شورای اسلامی کلان شهر اراک:
شهرداری اراک در حوزه عملکردی خود نمره قبولی گرفت
جمشید زند رئیس کمیسیون برنامه بودجه و حقوقی و املاک شورای اسلامی کلان شهر اراک ضمن تبریک فرا رسیدن هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، هفته دولت را فرصت مناسبی برای ارائه گزارش عملکرد دولت به مردم عنوان کرد و اظهار داشت: امید است که همه مسوولین در راه خدمت رسانی پیرو راه شهیدان گرانقدر دولت جمهوری اسلامی ایران باشند.
وی در ادامه با اشاره به عملکرد شورای اسلامی دوره چهارم و شهرداری گفت: پس از شروع به کار دوره چهارم شورای اسلامی که منتخبی از تمامی سلائق بوده و با توجه به اینکه در آن مقطع دید مردم به عملکرد شهرداری و شورای اسلامی شهر دید مناسبی نبود، مجموعه شورا توانست با انتخاب خوب در انتصاب شهردار جدید و همچنین برنامه ریزی دقیق تا حدودی مشکلات شهرداری و شورای اسلامی شهر را کمتر نماید و دید مردم را نیز به این مجموعه مطلوب تر نماید.
زند همچنین با اشاره به اینکه چند سال اخیر، خصوصا سال 92 و 93 مسئله رکود اقتصادی بسیار مطرح بوده خاطرنشان کرد: شهرداری و شورای اسلامی کلان شهر اراک در این میان با توجه مشکلات عدیده اقتصادی، علاوه بر پرداخت بخشی از بدهی ها و به ثمر رساندن تعدادی از پروژه های عمرانی نیمه کاره و شروع پروژه های جدید، قدم مثبت و با ارزشی را برداشته است چرا که کار اقتصادی و عمرانی انجام دادن در این برهه بسیار سخت و دشوار می باشد.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و حقوقی و املاک شورای اسلامی کلان شهر اراک با ابراز امیدواری از ارائه بسته حمایتی و لایحه خروج از رکود دولت به مجلس گفت: امید است با حرکت و برنامه ریزی های در حال اجرا، سال خوبی را به پایان برسانیم و این قول را نیز به شهروندان فهیم اراکی می دهیم که در سال های متمادی فعالیت شهرداری و شورای اسلامی شهر در طول دوره چهارم بیشتر و گسترده ترشود.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به وضعیت نامناسب معابر سطح شهر و آلودگی هوا، اجرای پروژه های نهضت آسفالت و افزایش سرانه فضای سبز را موفقیت آمیز و مهم عنوان کرد و افزود: امید است که اقدامات این چنینی و حرکت روبه جلو شهرداری ادامه و تداوم داشته باشد.
جمشید زند همچنین به تعامل شورای اسلامی شهر و شهرداری اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: تعامل فی مابین شورای اسلامی شهر و شهرداری باید همیشگی باشد و ما نیز در شورای دوره چهارم این مهم را به عنوان اصل قرار داده و شهردار را به عنوان عضو 16 شورا می دانیم چرا که وجود این تعامل باعث به سرانجام رسیدن کارهای بزرگ در سطح شهر خواهد شد.
عضو شورای اسلامی کلان شهر اراک همچنین تصریح کرد: با توجه به اعتماد اعضای شورای اسلامی شهر به مسوولین شهرداری، این تعامل به طور یقین تداوم خواهد داشت تا پروژه های نیمه تمام به اتمام و پروژه های جدید نیز با در نظر گرفتن الویت و ضوابط شهر و شهرسازی در دستور کار قرار گیرند.
وی در ادامه به تبیین عملکرد شهرداری در حوزه ورزش پرداخت و اظهار داشت: ما در تبیین این عملکرد نباید وضعیت فوتبال را ملاک و شاخص قرار دهیم و ملاک ارزشیابی را 8 ورزش دیگری که مایه افتخار ورزش استان و شهر اراک شده را در نظر بگیریم.
زند در بخش دیگری از سخنان خود عملکرد شهرداری در حوزه ورزش را بسیار مناسب و مطلوب ارزیابی کرد و گفت: 8 رشته ورزشی که در انحصار باشگاه شهرداری می باشند جزوه رشته های برتر و دارای پتانسیل هستند، چرا که با توجه به اختصاص بودجه 3 درصدی شهرداری به باشگاه ورزشی، عملکرد شهرداری در این حوزه مطلوب و رو به جلو بوده و امید است این حرکت، ورزش استان و شهر اراک را به اهداف پیش رو برساند.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و حقوقی و املاک شورای اسلامی کلان شهر اراک در ادامه این مصاحبه در پاسخ به سوال خبرنگار مبنی بر نمره ای که شورای اسلامی شهر و شهرداری در بحث عملکرد و ارائه خدمات به شهر و شهروندان کسب می نماید گفت: نمره عملکرد شورای اسلامی شهر در دست مردم است و رضایت و عدم رضایت شهروندان حد نصاب این نمره را مشخص خواهد نمود که امید است این نمره با کسب بالاترین حد نصاب رضایت شهروندان را دنبال داشته باشد.
وی با بیان اینکه نمره شورای اسلامی شهر به شهرداری نمره قبولی می باشد گفت: با توجه به مشکلات و خدمات ارائه شده، تاکنون شهرداری عملکرد خوبی در حد نمره قبولی داشته ولی به دلیل اینکه توقع ها بیشتر از این می باشد، مجموعه شهرداری اراک می بایست با به کارگیری تلاش و همت مضاف عملکرد خود را با معدل الف ارائه نماید.
زند در پایان ضمن تشکر و قدردانی از اعضای پر تلاش شورای اسلامی و همکاری و تعامل دو جانبه شهردار و معاونین شهرداری با مجموعه شورا بیان داشت: امید است که شهرداری و شورای اسلامی کلان شهر اراک در دومین سال فعالیت خود، با عزم ملی و مدیرت جهادی مشکلات شهر و شهروندان را برطرف و گام های بلندی را در ساخت شهری آباد البته با حمایت همیشگی شهروندان بردارد، چرا که اعتقاد ما بر این است، شهر خوب یافتنی نیست، ساختنی است.






